Sex v 13. týždni

karinaaaa
11. máj 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať od kedy som tehotna sme pohlavný styk nemali mala.som to také rizikove uz bolo ok a je koniec 3 mesiaca tak sme to dnes pomali skúsili. No boli ma spodok bruška veľmi malo ale pobolieva troska je to normálne po takej dobe ? Ďakujem

bert22
11. máj 2021

@karinaaaa ano, je to uplne normalne, ze po takom dlhom case ta to trochu pobolieva, len hlavne nestresuj

nicollette332
11. máj 2021

treba sa na to opytat svojho doktora, on najlepsie vie posudit tvj zdravotny stav

kkovacovak
11. máj 2021

@karinaaaa áno maternica sa môže po orgazme sťahovať a môžete to takto pociťovať. Môže to byť aj bolesť vystrelujúca z krčka keďže je teraz citlivejší. Môžete po sexe dokonca aj mierne krvácať. Je to normálne

karinaaaa
autor
11. máj 2021

@kkovacovak ďakujem prvý krát som tehotna vôbec som nevedela ale racej lezim cely deň.

nikapuggioni
11. máj 2021

My sme sa s mužom milovali od 8 týždňa až do pôrodu 😅😅😅 podotýkam že som nemala žiadne komplikácie takze doktor povedal že nevidí problém sa nemojkat 🙂🙂

karinaaaa
autor
11. máj 2021

@nikapuggioni tak to ste mali super 😀

nikapuggioni
11. máj 2021

@karinaaaa no len z mojej strany to dva krát vzrušujúce nebolo 🤣🤣🤣 keďže som sa cítila ako veľryba 🐋🐋🐋🐋🐋🐳🐳🐳🐳🐳

ajka0207
11. máj 2021

@nikapuggioni
Síce to s témou nič nemá ale mimo tehu máš ploche brucho? Lebo ten 10 týždeň mi pripadá mega obrovské.

nikapuggioni
11. máj 2021

@ajka0207 áno mala som ploche 😅😅 našťastie už aj teraz je ploche nie úplne ako pred tehu ale blizim sa k nemu 🥰🥰🥰

nikapuggioni
11. máj 2021

@ajka0207 3 mesiace po pôrode. Konečne môžem cvičiť tak sa pomalí dávam do kopy 🙂🙂🙂 do leta chcem byt fit.
Len je to ťažšie keďže stále kojim takze diéty nehrozia

ajka0207
12. máj 2021

@nikapuggioni tak to je veru sila že ti tak rýchlo vybehlo.

mamusa34
13. máj 2021

@karinaaaa ja v 22tta mám zakázaný sex a horúcu vodu 🤷neviem čo mi povedia na kontrole.no na prechádzky chodím aj obchod 🤷

karinaaaa
autor
13. máj 2021

@mamusa34 no ako mne povedal ze.po tom.3.mesiiaci môžem. Horúcu vodu sme neriesili. Ale pocula.som o tom už

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre