Dobrý deň chcem sa spýtať od kedy som tehotna sme pohlavný styk nemali mala.som to také rizikove uz bolo ok a je koniec 3 mesiaca tak sme to dnes pomali skúsili. No boli ma spodok bruška veľmi malo ale pobolieva troska je to normálne po takej dobe ? Ďakujem
treba sa na to opytat svojho doktora, on najlepsie vie posudit tvj zdravotny stav
@karinaaaa áno maternica sa môže po orgazme sťahovať a môžete to takto pociťovať. Môže to byť aj bolesť vystrelujúca z krčka keďže je teraz citlivejší. Môžete po sexe dokonca aj mierne krvácať. Je to normálne
@kkovacovak ďakujem prvý krát som tehotna vôbec som nevedela ale racej lezim cely deň.
My sme sa s mužom milovali od 8 týždňa až do pôrodu 😅😅😅 podotýkam že som nemala žiadne komplikácie takze doktor povedal že nevidí problém sa nemojkat 🙂🙂
@nikapuggioni tak to ste mali super 😀
@karinaaaa no len z mojej strany to dva krát vzrušujúce nebolo 🤣🤣🤣 keďže som sa cítila ako veľryba 🐋🐋🐋🐋🐋🐳🐳🐳🐳🐳
@nikapuggioni
Síce to s témou nič nemá ale mimo tehu máš ploche brucho? Lebo ten 10 týždeň mi pripadá mega obrovské.
@ajka0207 áno mala som ploche 😅😅 našťastie už aj teraz je ploche nie úplne ako pred tehu ale blizim sa k nemu 🥰🥰🥰
@ajka0207 3 mesiace po pôrode. Konečne môžem cvičiť tak sa pomalí dávam do kopy 🙂🙂🙂 do leta chcem byt fit.
Len je to ťažšie keďže stále kojim takze diéty nehrozia
@nikapuggioni tak to je veru sila že ti tak rýchlo vybehlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@karinaaaa ano, je to uplne normalne, ze po takom dlhom case ta to trochu pobolieva, len hlavne nestresuj