Ahojte píšem anonym lebo je to dosť intímna vec som v 21tta neviem ako to povedať včera sme sa s manželom mojkali a milovali najprv to začalo dráždením ležala som na chrbte a obtierali sme sa v zajomne tam dole ,obtierali sme sa tak že som robila pohyb dole a hore bruškom a keď som zrichlela strašne ma po dvoch min začalo bolieť bruško a bojím sa keď sa mi bruško hýbalo rýchlo hore dole či malinkemu v brušku to nespôsobilo nejaký otras 😥😢zozieram sa tým a ľutujem že som zrichlela citela som už pri zrýchlení tlak viem že som mala prestať terás to veľmi ľutujem a bojím sa o miminko v brušku 🤦😥😥😥😥😥😥
@esmeronka a myslíš že dieťatko mohlo dostať stoho nejaký otras ???:( ....terás ráno miminko cítim a aj kôpka a bruško už neboli tak len sa bojím či nemohlo dosť nejaký otras 😥
Ahoj, nie nemusís sa bat,zober si co zažíva, ked si poriadne kychnes alebo zakalses. Takze klud, vse je ok. Podrazdila si si iba maternicu. Drzim palce🤗
Nič sa bábätku nestane. Čo si cítila, boli sťahy maternice, nie bábätko. Ale ak ti to robí problém, tak sa toho treba na čas vzdať
Otras ? neblázni, ja som si dávala extra pozor v tehotenstve, na to čo robím, nakoľko som bola po IVF a do 3 mesiaca riziková, ale v 9 mesiaci som ešte pomaly 6 km na pase každý deň dávala rýchlu chôdzu a to sú svojim spôsobom tiež otrasy :D Syn sa narodil až 41tt :D
Aký otras? Otras mozgu? Žena plod je v plodovej vode 🙄 ono si tam pekne pláva. To by si kvôli otrasom ani s autom nesmela jazdiť ani inými dopravnými prostriedkami. Nič sa nestane keby si mala tvrdnutie bruška krvácanie smer dr ale inak no stress
@stellarstar no ak sa v tej plodovej vode mu hýbala aj tak rýchlo ta hlavička toho sa bojím, lebo viem že keď je dieťa na svete nesmie sa snim triasť lebo nevie držať hlavičku a môže sa niečo poškodiť a bojím sa či vtom plodovom obale tiež sa nehýbala ta hlavička tak rýchlo 😓
@autor kľud 🙈 ako píšu baby vyššie ak nastane krvácanie a tvrdnutia brucha choď na pohotovosť…inak by si nič nemohla robiť, dieťa je krásne chránené plodovou vodou a obalmi, žiadne otrasy mozgu nič nemôže preboha nastať veď to by sa v tom tehotenstve pomaly nič nemohlo robiť…a keď tak ste to nemali robiť keď teraz tak stresuješ, nabudúce mali dopredu a premysli si, tak pokoj a užívaj si tehotenstvo a buďte zdraví 😊
Prosím ťa spamataj sa. Nič sa mu nestalo. Žiaden otras si mu nesposobila
@luliu no ale bruško sa mne dosť rýchlo hýbalo čo som zrychlovala ja ležala som na chrbte no a telo sa mi hýbalo tak že dopredu do bruška a do zadu do chrbta boli pohyby ,a dosť rýchle bruško sa mi dosť natriasalo
🙉
No ty kokos, tak nabudúce si riaď rýchlosť a pohyby ty, nie muž 🤣
Toto naozaj nemyslíš vážne, však? Toto je zase niečo
vymyslené, alebo fakt sa už u ľudí vytratil zdravý sedliackym rozum? Čo myslíš? naše mamy a staré mamy nesexovali počas tehotenstva? Vieš čo? oni ešte aj kravy na pašu vyháňali a dojiji, maltu miešali...a kadečo iné ....
Premaznaná dnešná doba,....
Buď si troll alebo úplne mimo. Nič sa nestalo. Niekto beháva pomaly do pôrodu, ľudia bežne žijú a robia bežné veci, tehotenstvo nie je choroba. Žena spamataj sa
😂😂😂 odpadnem 😂😂😂
@autor keď čítam tvoju odpoved @luliu tak sa mi rozum nachvíľu zastavil, koľko máš rokov prosím ťa? Baby ti tu už všetko napísali ako a na čo si máš dávať pozor a ako som napísala, píšem znova, nabudúce si teda riadne premysli čo ideš nejdes robiť aby si takto nezmyselne potom nestresovala…lebo prepáč už je to troska na smiech, ako chápem že máš obavy ale zase odtiaľ potiaľ…
Plod je chránený plodovou vodou a už prosím ta nestresuj lebo ver mi tvoj stres mu viac ublíži ako ten otras počas sexu
@queeninthenorth ty si neoznačila autorku príspevku ale iny existujúci neaktívny účet na MK 🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak budeš mať bolesti,krvacať chod na pohotovosť radšej ....ja som tiež 21 tt a tento isty problem občas musime prestať lebo mi tvrdne bruško a citim tlak