Schudnutie v 27tt - stalo sa to aj vám?

levika26
27. apr 2021

Stalo sa vám to už že ste počas tehotenstva z ničoho nič schudli? Od začiatku priberám tak priebežne kilo a pol za mesiac.. Dnes som sa vážila a mam o kilo menej ako pred týždňom.. Jem pravidelne.. Pijem každý deň minimálne 2l vody.. A stolicu aj 2xdenne.. Včera som bola na cukrovkovy test a poobede ma trosku prehnalo..ale nič hrozné to nebolo.. Nevidím dôvod precoo som schudla.. Stlao sa to aj vám? Mohla som byť len nafúknuta? Alebo naliata vadou? Ale zas priberala som pekne postupne aa toto ma prekvapilo..

diaalex
27. apr 2021

@levika26 jedine po pôrode mi zišli kilá 🙈 vždy som priberala max 1kg, vo 8.mesiaci to bolo 5kg, ale inak som nechudla

anjelicek26
27. apr 2021

@levika26 kilo hore-dole je nic... priberat kazdy mesiac 1,5 kila nie je bezne v prvej polke tehu zeny casto nepriberu ani gram...to mas hore uz desat kil? Potom dobre, ze sa to trosku zastavilo...

malinoismum
27. apr 2021

@anjelicek26 ja som schudla 6kg... takze buď v klude

levika26
autor
27. apr 2021

@anjelicek26 mam hore 8kg.. Raz som pribrala viac ráz menej.. Ale bolo to pekne postupne.. Len na jednej poradni som nepribrala nič..

anjelicek26
27. apr 2021

@levika26 tak potom priberas normalne, ja som tiez tak 8-12 kil ako u ktoreho dietata pribrala... najviac paradoxne pri prvom, som mala potrebu jest za dvoch 😂 Kazdopadne nevaz sa tak casto, fakt blbost porovnavat kazdy tyzden, uplne staci raz mesacne na poradni...

levika26
autor
27. apr 2021

@anjelicek26 ja som na rizikovom..pohybu mam minimálne.. A za sebou už 2potraty vo vyššom štádiu.. Preto to asi tak sledujem.. Len som chcela vedie skúsenosti iných žien.. 🙂

ada309
27. apr 2021

@levika26 No tak ja radšej pomlcim.. Ja som v druhom tehu pribrala 23kg 🙄🙄 a po štyroch rokoch ich mam konečne dole... Takze bud rada a 1 kg ozaj nič nemusí znamenať, mozno je to len chyba váhy, zlá kalibrácia

ol1234
27. apr 2021

Ja som na začiatku schudla, potom začala priberať a tiež okolo 28tt myslím šlo nejaké 1-2kg dole. A zase potom hore 😀 celkovo za túto horskú dráhu mám +4,5-5kg a som 32tt. Obaja sme v poriadku. Takže to vôbec nerieš. 🙂

doda26
27. apr 2021

@levika26 ja ti poviem tak, ze ked sa odvazim v piatok tak mavam najviac kilov, a napr za dva dni v nedelu rano mavam o kilo menej 😅 tiez som z toho bola prekvapena, ale takym sledovanim som zistila ze moje telo cez tyzden ked chodim do prace, kde sedim 8 hodin tak zadrziavam viac vody, aj clenky mavam opuchnutejsie...a cez vikend mi krasne odpuchnu a zrazu mam o kilo menej...cize teraz v tehu si s nami telo robi co chce, ale pokial na kontrolach u lekara je vsetko okej tak nie je dovod sa tym stresovat...male si berie co potrebuje, aj keby my schudneme 😊

nina24888
27. apr 2021

@levika26 Ahoj, ja som na začiatku tehotenstva mala 59kg, prvé štyri mesiace som schudla na 52kg (veľa som zvracala), potom som pribrala naspäť na 59kg, pred 2 týždňami som mala v poradni 61 kg a zas mam len 60kg, vraj je to normálne, povedala doktorka. Ak by nejak rapídne klesla váha tak potom vraj bude viac sledovať malú a pod, či rastie a priberá ako ma. Zatiaľ našťastie áno 😊 ale neboj, určite je všetko v poriadku ❤️

kiki68
27. apr 2021

Ja som tiez tak bola, najprv vela, potom stagnovala na 10kg, potom Kilo dole, potom to od 32tt mierne hore a dopracovala som to k 20kg cca do porodu. Lenze 15 kil bola iba voda. Strasne som sa posledne tri tyzdne naliala. Uz druhy raz by som nechala vyvolat porod v 38tt max . Lebo to bolo dost o drzku. A 5 mes po porode boli vsetky kila dole aj dve Este navyse k povodnym. S tou vodou v tele clovek vela nespravi

amelie2017
27. apr 2021

Ja som sla na poslednu poradnu s malou dusickou, ze kolko som zase pribrala a o pol kila menej. To bolo radosti. Ale ja som upravila stravu kvoli cukrovke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre