Ahojte. Som na konci 15 týždňa a zda sa mi vela za tyzden pribrat 2kg!co to bude do konca? Nie som ani zvyknutá na taku vahu. Na začiatku som mala krasnych 49 kg😁a teraz? No uz sama sebe sa nepacim. Nechápem strava tak isto ako pred tehotenstvom a to som este donedávna dost vracala
@miaumiauxc štíhle ženy priberú často na začiatku viac,dobrý článok o tomto je od fitness trénerky na fitshaker.Lebo ma trápi to isté.😂Vždy stihla,teraz ako hroch
@kubkovamama 😂ako ďakujem pekne ak to takto pojde dalej🙈
@barbora854 neboj,po pôrode sa väčšina žien vráti k pôvodnej postave ak nie lepšej.Ja čakám tretie,mam trošku viac kg ako som si plánovala..Pri prvom 25kg,do pol roka 50kg,pri druhej +15kg,z pôrodnice 53kilova.Pri pôrode a v 6tonedeli stratis plno tekutín,kojenim a behaním okolo babatka spalis tých pár kg tuku a zvyšok je len ochabnuté svalstvo,veď 9mes sa nedá pohybovať ako bezne.Pokial sa neprezieras,kašli na to.Ja si dám aj sladké,aj mäso čo som moc neoblubovala,málo sa hýbem,no ale čo už,nebudem sa trápiť kvôli o 3cm širšiemu zadku
Ja som to tiež tak mala ale to vôbec nerieš teraz to není o tebe ale o bábätku chudnúť môžeš zvyšok života koľko chceš 😀 ja som po roku tehotná zas a ani som nestihla dat všetko dole 🤭 ale čo už toto obdobie je o bábätku nie o nás 🙂
Tak teda ako budem priberat ďalej? Takym rychlym tempom? Ved to môžem aj 20 kg a viac nabrať. Boze🙈
@barbora854
Veru môžes.. Nemusíš... Ja som mala pred tehotenstvom 46kg rodiť som šla so 70kg....Do roka po pôrode som mala 50kg.
@barbora854 no mozes😃 Ale veď nerob z toho tragédiu,potom budeš mať kopu času dať sa do poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbora854 ja som niekde čítala že telo si robí zásoby na čas po pôrode, na dojčenie.. ale čo je na tom pravdy ... Nestresuj bude dobre 🙂