Ahojte, minuly tyzden som bola u lekara v 11tt+5 a lekar mi nameral NT 1,8, povedal, ze to je v poriadku. Dnes som bola u druheho lekára, podla menstruacie by som mala byt 12tt+6, on mi vsak nameral velkost plodu 74mm co vraj zodpoveda 13tt+4,cize i tyzden viac a nameral mi NT 0,67mm, co sa mi zda nizke oproti minule, je to podla vas ok? Dakujem 🙂
Ďakujem za reakcie 😊 no skorej ma trapilo to NT, ze ci je v poriadku ked bolo mensie, ako pred tym, lebo niekde som čítala, ze cim neskorej, tým byva vyssie a nie nižšie.... Tiez ze horna norma byva do 2,5, ale ze ci je aj nejaka dolna norma alebo sa riadi len tou hornou
@sisi2212 hornu niekde beru za normalnu len do 2 a spodna norma je 1
Aha takže ked teraz bolo NT nizsie tak je to v poriadku? Lebo dieta je vacsie a neda sa to zmerat, no ja som mala prvy krat 1,8 a teraz teda 0,67, mam 26 rokov, ale teda doktori mi obi dva krat povedali, že to je v poriadku, len som nevedela toto, ci je to v poriadku ked v neskorsom tyzdni som to mala nizsie 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasné, je to v poriadku.