Ahojte baby. Chcem sa spýtať, robí gynekológ zakazdym čo chodíte na poradne fotky zo sona? Ja som dostala len jednu a to vtedy keď mi potvrdil tehotenstvo.
@beatrice1111 Moj dava fotku zo sona, len ked si o to poziadam a plati sa za nu.
Zatial dal vzdy... U predchadzajuceho som musela pytat...
Mne robi sono na každej poradni ale fotku mi nedal nikdy, fyzicky nemam ani jednu od neho ale vzdy mi zafreezuje obraz na monitore a ja si spravím fotku na mobil takze mam☺️
Vzdy ked si vypytam tak mi spravi, nema problem.
@beatrice1111 mne dáva vždy fotku ☺️
ahoj, dá mi ju keď si vypýtam.
Ja mám poslednú fotku z 13tt keď som bola na morfo u iného lekára. Odvtedy každú poradňu pýtam fotku a zakaždým mi povedal že až od 20tt mi dá a keď som bola teraz v 21tt a prosila som fotku pre partnera, tak mi ju zase nedal so slovami že veď vidíte to čo ja. Budúci týždeň idem znova, dúfam že aj s partnerom a že mi tu fotku konečne dá. Aj keď si každé sono platím, tak sono trvá tak minútu kde maličké ani poriadne nevidím. Takze asi toľko
Moj dával keďže je sukromnik a každú poradňu som platila 100 eur 🤣
Takže doma mám milión fotiek 🥰😇
@nikapuggioni preboha :D odhliadnuc od toho ze je súkromník, co take špeciálne ti robil na poradni ?
@roztlieskavacka ja žijem v Taliansku a tu su normálne také sumy 😅
Na každej poradni kontrola krčku plus sono. To je všetko 😇🤣
@beatrice1111 ked poviem pred ttym ako zacne robiť sono, tak spraví.
Ono sama od seba snimok nespraví, kedze sa platí zaň a nie kazda ma možnosť zaplatit si.
@beatrice1111 nie vôbec, raz som si vypýtala tak povedal samozrejme ale platí sa tušim 6 eur, odvtedy som už fotku nepýtala.Mám z prveho veľkého ultrazvuku ateraz si vypytam radsej z druhého veľkeho uktrazvuku na ktorý pôjdem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@beatrice1111 daval mi fotky tak do 15tt. Chodila som casto kvoli krvacaniu.. potom uz len fotky a video zo sona z 20tt a teraz cakam na sono v 30tt.
Ale dr mi robi USG na kazdej poradni, sleduje ci rastie,priberá co som rada lebo nerobi to kazdy gynekolog.