Ahojte pre niekoho mozno blba otazka ale Chcem sa opýtať púšťate alebo čítate svojím bábätkám v brušku? Ak áno tak ako počúvate hudbu cez sluchátka vy alebo máte telefón priložený pri brušku dajte nejaké tipy
Spievam v zbore, takze to mali chlapci na dennom poroadku 🙂
Ja som pustala na spotify playlist mozart for babies. A pustila som na telefone cez reprak. A teda teraz ma uz 4 mesiace a na spanie a ukludnenie jej stale pustam toho mozarta a fakt je pri nom hned ticho a zachvilku zaspi, pri inych pesnickach sa mi to nedari😄
Cele tehotenstvo som normalne pocuvala hudbu, aj cez sluchatka, aj normalne cez repraky. Bola som aj na koncerte a prezili sme to vsetci. Nepustala som ziadne specialne playlisty pre deti, pocuvala som normalne moju oblubenu hudbu, ktoru som mala oblubenu pred tehotenstvom, aj po tehotenstve. Kym bolo dieta v brusku, tak som mu necitala a ani nespievala cielene ziadne detske pesnicky.
nepustaj hudbu specialne pre dieta ale pre seba - pri com sa ty citis prijemne a pri ktorej mas prijemne emocie. Pretoze to je v prvom rade to, co dieta vnima. Tvoje emocie, tlkot tvojho srdca i pracu criev 🙂 . Ked bude babo na svete potom mozes na pozadi pustat potichu nieco co pojde do usi priamo jemu.
Dakujem krasne tak budem cez sluchadla pocuvat hudbu ktora sa paci mne 🥰🥰
Nepustala som hudbu dietatu, ale sebe/nam velmi casto. V podstate maly ma nasu hudbu rad aj teraz. Niektore cedecka, co si opakovane pyta, sa normalne cudujem, ako sa to moze 3rocnemu pacit. Mne by sa v jeho veku nepacili, hudba rodicov ma ktovieako neoslovovala, len ked spievali alebo hrali.oni osobne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hudba si ty - tvoje telo, o tom bábo vie .... tak spievaj a recituj 😊👍