ahojte chcem vediet ci je to normalne som v 14tt a dnes som sa prvy krat pozvracala do hodiny po ranajkach a to som mala iba banan.,.a stale mam taky napaty pocit na zvracanie dakujem za vase odpovede kristna...
Ahoj, aj ja som začala zvracať v 14.týždni, musela som vysadiť všetko ovocie, lebo mi dráždilo žalúdok, a bola som len na suchároch, mozzarelle a kyslej smotane. Ani vodu som do seba poriadne nevedela dostať. Ale chvalabohu do týždňa ma to prešlo 🙂
ahoj, ja som tiez tak zacala pri prvom tehotenstve, aj napinanie som mavala a pocit tazoby na zaludku permanentne asi 2 mesiace potom, pritom na zaciatku tehotenstva som sa citila uplne perfektne. tiez si myslim, ze je to normalne.
ak sa to realne stalo, tak asi mozes🙂
ja som nezvracala vobec za cele tehotenstvo
je mi to to vtipne , tato otázka- ja vracam od 20.decembra, budu to uz 3 mesiace nonstop, minimalne 3x - maximalne 10x denne 😀 trva to do dnes a to som uz v 5.mesiaci a pochybujem, ze sa to zmeni - ja budem jedna z tych, co to bude mat az do porodu... som z toho nervozna, ale musim vydrzat 😒
odvtedy co som sa dozvedela v 8tyz.ze som tehotna som vracala zakial som neporodila.len v 7mes.som mala klud.
nekdo vracia skor,nekdo neskor,nekdo vôbec,podla mna je to v poriadku
ja som prvy krat zvracala v 8.mesiaci 😉
ja som vracala celych 9 mesiacov a som v pohode 😉 a zacala som tiez nejako tak ako ty 😀
Ahojte, ja som zvracala v jeden deň 3x okolo 8tt, potom nič a v 14 tt tiež jeden krát.. Ale vidí sa mi, že od 12 tt mi býva horšie na žalúdok.
Ja som vracala od 5 tyzdna do 14 tt 🙂 teraz je tyzden co nevraciam ale zaludok mam stale ako na 😖 vode :/
ja som dnes vracala 1X za cele tehu, a som v 14 tyzdni, prekvapilo ma to, ale ako citam, nie som jedina. A jedla som ovocie na ranajky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
i netěhotnému člověku občas něco nezapasuje.. myslím si že co se týká těhu každý organismus reaguje na ruzne podnety jinak a ano myslim že mužeš začít kdykoliv..