Prvé pohyby u ženy s malou nadvádou

26. júl 2024

Ahojte, čakám svoje bábätko, som v 20tt a keďže mam trochu nadváhu cítim také sem tam hmýrenie v bruchu alebo niečo také že sa tam dačo deje. Ale keď si priložím ruku na spodok brucha smerom k podbrušku cítim že sa tam niečo hýbe. Je možné cítiť aj takto navonok pohyby bábätka?

independent_woman
26. júl 2024

Jasne

autor
26. júl 2024

@independent_woman ja viem ze to vyznie blbo ale tak skor som si predstavovala ze budem ich cítiť vnútri a nie takto navonok 😀

gabriela2952
26. júl 2024

Jasne ja som tiež cítila na dotyk , najlepšie kričím ba môjho rýchlo pod hýbe sa a vtom prestala :D

majamat
26. júl 2024

by si neverila,a le ked bude babtko vacsie, tak ti aj ruku odhodi. ono kope do vsetkych smerov, cize pohyby a kopance mozes citit kade-tade. ale to az casom, este je dobcek malicky.

autor
26. júl 2024

@gabriela2952 no presne na toto čakám ze by skúsil aj on ci bude cítiť ale poznáme zakon schválnosti 😂

autor
26. júl 2024

@majamat to mi je jasne ale na to si ešte počkám 😂 ja som rada ze konečne cítim drobca keďže tie poradne sú medzi sebou dlhé a doktor nerobí zakaždým sono takže aspoň viem ze je v poriadku 🙏 mam uz potraty za sebou tak je to všetko také nove pre mňa dobojovat takto ďaleko

majamat
26. júl 2024

no je to take nekonecne cakanie.
moja dcera bola niekedy dost divoka,a le amla aj dni, ked sa takmer nehybala. je to na nervy. cllovek sa boji potom uz cely zivot.

pato88
26. júl 2024

Ja som uz v osmom mesiaci a maleho som citila uz ozaj skoro na zaciatku druheho trimestra, ale stale sa stane, ze ja necitim nic, iba sa mi vlni brucho alebo ak mam ruky na bruchu tak citim, ze sa mi hybe, ale zvnutra nic, ako ty pises.

autor
26. júl 2024

@pato88 tak som rada ze som není jediná. Hlavne ze konečne drobca cítim aspoň viem ze je vsetko v poriadku. Do poradne ešte veeelmi ďaleko

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre