Ahojte baby, chcem sa spýtať už vám rastú prsia alebo pociťujete nejaké zmeny? Lebo ja absolutne vôbec sem tam ma bolia bradavky a to je všetko som v 18. týždni a furt nič, je niektorá na tom podobne alebo? treba len čakať kým to príde?
Mna v prvom trimestri prsia boleli, boli napate, koncom trimestra aj narastli. Teraz v druhom mi zas trosku narastli, ale ja som bola ako lentilka pod kobercom, cize mozno preto je ta zmena "vyraznejsia". A mam vyraznejsie modre zilky.
yup, prebiehajúci 19tt, narásť stihli ešte v prvom trimestri, teraz sa držia na rovnakom leveli zatiaľ. akurát mám trochu výraznejšie žilky, ale ozaj iba trošku. a stmavli mi bradavky.
Ja absolutne nič, čakám kedy to príde a nikde nič 🙂 len ma bradavky bolia to je všetko ani mi nerastú nič ani v 1 trimestri ani teraz
neboj, doženú to 🙂
A to je také dôležité pre zdravy vývin bábätka, že to tak čakas? 🤷🏼♀️ Ja som nikdy nemala veľké prsia a vždy som chcela väčšie troška, ale v tehotenstve to bola tá posledná vec čo som si všímala a "trápila" má 🤷🏼♀️
Bud rada, mne pri prvom prsia narastli hned ale tak vyrazne, ze mi to aj vadilo. Takze bud rada, ze zatial mas pohodicku.
kazdy to ma inak - mne narastli extremne hned v prvom trimestri a odvtedy nic akurat mi stmavli bradavky, nie kazdemu nejako zasadne narastu, niekedy sa zvacsia az po porode a ked sa naleju 🙂
U mňa boli prsia to prvé čo sa začalo meniť...
ja zatiaľ výrazne zvacsenie nepocitujem, uplne minimalne, akurát ich mam take plnšie, ked si ich stlačím su akokeby pevnejšie. žilky uplne minimálne, som 16tt
Ja som v 22tt cca ale absolútne sa mi nezvacsili čiže asi mi ostanú lentilky 😂 a ani bolestivé nemám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A čo konkrétne má prísť?