Dobrý deň maminy, prosím vás, máte skúsenosti s monitorom na počúvanie srdiečka bábätka? Uvažujem, či si ho kúpiť. Neviete mi poradiť, či sa to dá objednať iba cez internet alebo aj niekde v obchode? Ďakujem, prajem pekný deň
Ja som to kupila z netu oreg. Novy za 33€ a nelutujem potom ho zas predam
@neliynda ahoj,ja som si kupila Angelsound tiez tu z bazarika a som spokojna,pocula som srdiecko asi v 16tt,to som este necitila pohyby a teraz tiez ked sa trosku dlhsie malinka nehybe popocuvam a som kludnejsia,takze za mna je to super vecicka 😉 Len neviem,ci sa da kupit aj niekde v obchode,asi skor cez net.
@nivea777 Bábo má veľmi rýchly tep, to by sa myslím, že ani nedalo zmýliť... Iba ak by o tom mamička nevedela 😀
@zdenkastanka stava sa..ja som napr nasla srdiecko,potesila som sa a to bolo moje :D tak hned po radosti a hladat dalej..ale nasla som na prvy krat
@nivea777 Mne keď to prišlo domov, tak som nenašla nič iba také zblnkanie 😀 Ale potom som si ľahla a šla som za tými pohybmi tak som našla 🙂 Ale iba keď som bola niečím natretá na "sucho" mi to nešlo
@zdenkastanka hlavne,ze sme nasli :D
Ahojte baby.Ja som si kupila angelsound v 12tt a o tyzden nato som zretelne pocula srdiecko.Pre mna to je najlepsia vec pocas tehotenstva,neviem si to vynachvalit,vrelo odporucam.Teraz som zacala citit pohyby tak to pouzivam pomenej,ale iste to este vyuzijem.Kupovala som cez bazos novy za 20eur.
Prvy tyzden som si to mylila so svojim tepom,ten pocut po stranach,ale babatko je pod pupkom uplne dole.A pouzivam stale detsky olejcek,inak to nejde😃od toho 13tt som uz nasla hned a vzdy som pocuvala len par sekund mozno minutku dve ked spolu s manzelom😊
@zdenkastanka
@36evina36
@majaon maminy pekne vám ďakujem za radu 🙂 nakoniec som kúpila aj ja Angelsounds len by som sa chcela opýtať...neviete ako často ho môžem použiť? Respektíve ako často ste ho používali vy? Neublíži to nejak bábätku? Ešte raz ďakujem 🙂
@nivea777
@rafaelsanti
Kedze som ho kupovala kvoli tomu že som krvacala pocuvala som ho kazdy den rano a teraz tak raz za dva dni ked este necitim pohyby
@neliynda Môžeš koľko chceš, tým bábätku neublížiš... nie je to ono ani nič podobné... Ale mne vždy stačilo počuť srdiečko pár sekúnd, vedieť že je všetko v poriadku 🙂 A iba keď počúval aj priateľ tak o čosi dlhšie 🙂
Upokojili ste ma, pretože som sa naozaj bála či je to bezpečné počúvať každý, alebo každý drohy-tretí deň... Ďakujem vám veľmi pekne 🙂
A ja som si kupila kvoli krvacaniu,ale nastastie to preslo.Pouzivala som kazdy den na chvilku,teraz zacinam citit pohyby,ale aj tak pocuvam tak kazdy druhy-treti den.Uz sa tesim na kopanie a zretelne pohyby 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@neliynda Ja som ho kúpila tu na MK z druhej ruky a vôbec neľutujem....Je to skvelá vec, hlavne ak ešte necitite pohyby alebo máte nejaké pochybnosti....