Maminy, pribrali ste niečo už v 17 tt? Ak hej koľko? Ja som pribrala 3 kg a neviem, či to nieje veľa.... Ďakujem
@asocial tak hlavu si z toho určite nerobim, len som zvedavá..... 🙂
@ellabratkova v prvom som pribrala cakom pak 18 kil, cize dve kila za mesiac..toto tehotenstvo zatial podobne..za prve tri mesiace som pribrala 6 kil🙂...taaakze...🙂 3 kila nie su z mojho pohladu vela..
Ja som dokopy pribrala počas tehulkovania 20kíl🙂 pritom som sa stravovala zdravo žiadne vysedavanie doma, chodila som na dlhé prechádzky🙂.. U každej ženy je to priberanie iné🙂 netráp sa váhou pri dieťatku to vybehas🙂
Nooo snaz sa co najmenej. Ja som do 25tt nemala nic prip kilo dve. Bolo to umyselne velmi striedme stravovanie. Najviac sa pribera po 30tt. To som uz nedokazala tak zastavit. Mysli na to ze sa stavas potom pomalsou, skoncis v praci a travis viac casu doma. Niekto mozno nema v zavere take prudke priberanie. Moja skusenost je ze posledne tri mesiace 15kg v pohode priberies aj ked jes samu zeleninu a melony. To uz aj voda sa drzi. Ja mam teraz 13kg navyse a este zo dva tyzdne zrejme pred sebou.
Uz sa radsej ani nevazim lebo to neviem ovplyvnit. Cvicim trosku doma s youtubom ale vonku nechodim v tomto teple. No a este bolesti ta mozu odrovnat od pohybu.
Ja som pomaly V 15 tt A schudla som 3-4 kg
ja som v 17.týždni a pribrala som 3,5 kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ellabratkova podla mna to neries, niekto priberie za cele tehotenstvo 5 kil, niekto 35...
🙂 takze sa tym nestresuj..