Ahojte žienky 🖐 viem že je to individuálne , ale predsa by ma zaujímalo koľko ste vy pribrali do 15tt? Hlavne teda tie čo pred tehotenstvom držali diéty.
Už pred tehu som mala problém s rýchlym priberanim keďže som si telo trošku (trošku dosť) naučila na veľmi nízky príjem kalórií a samé diéty 🙈 viem moja chyba .
Toto je moje druhé tehu , som v 15tt a už mám 3.5kg navyše 🙈
V prvom som pribrala cez 20kg , vôbec to nechcelo ísť dole a preto som začala s diétami.
Bojím sa že sa scenár zopakuje a tento krát už mi ani diéty nepomôžu 🙈
Momentálne samozrejme žiadnu diétu nedržím, nechcem aby bábätku niečo chýbalo, ale keď sa postavím na váhu tak ma prepadá hrôza 🙈 sú tu žienky ktoré to mali podobne a predsa nepribrali toľko kg ? Ďakujem všetkým za odpoveď a kúsok povzbudenia. ❤
Ja som za prvých 10tyzdnov pribrala 8kg a nejak som si to uvedomila az na gynekológii keď ma sestrička vážila 🤣 myslela som že to mám len PMS 🤣 tak som zrala 😅 potom som si dávala pozor do konca tehu 19kg+ no po pôrode išlo preč 23kg 🥳🙏🏻
ja som práve pred druhým tehu schudla konečne na pôvodnú svoju váhu, vďaka kalorickým tabuľkám a cvičeniu. No akonáhle som otehotnela, nemohla som zdravé jedlo ani vidieť. Telo si pýtalo a tolerovalo len to, čo som mu posledné mesiace nedávala. v 15tt som mala +5 kg. o 2 týždne rodím a mám navrch 17-18 kg.
Ja som pribrala pri poslednom 40kg ,po porode som cvicila a zmenila stravu. Teraz som v 12tyzdni a 1kg som zatial pribrala. Jem co mi chuti🥰
@leuska1991 40 kg ? 😱
Ženy ďakujem, už som si myslela že som veľryba, všade príspevky žien ako do 20tt nepribrali nič, za celé tehu ledva 7kg a ja zúfalá kam sa to uberam 🙈 tak snáď ma nebudú pred pôrodom gúľať.. ale keby náhodou, aspoň ze bývame na kopci 🤭🤣
Ja som momentálne v 19tt a pribrala som 4 kg 🙂 je pravda, že iba teraz začína aj vykúkať bruško....diétu som nikdy nedržala a počas tehotenstva mi ani nebolo absolútne zle ani žiadne divné chute na jedlo 🙂
Ja som pribrala 9kil,mam tyzden do terminu porodu.vraciam od 7tt az doteraz,sladke mi nechutilo cele tehotenstvo.priberat viac som zacala az ked som zostala doma na materskej 6tyzdnov pred terminom.zalezi aj ci opuchate a zadrziavate vodu.mne rastlo iba brusko a do zadku a stehien som pribrala.ja som napr.s opuchanim nrmala problem,obcas mi nohy opuchli ked som dlhsie sedela.tak kazda sme ina a mame aj ine tehotenstvo😉
Ak veľa ješ musíš si to krotiť len ty sama.
Ja som do 15 týždňa pribrala tak 4kg, aktuálne som ukončila 33 týždeň a mám 10kg hore
Ja som v 18tt a už +8kg. Niesom z toho moc nadšená, a už sa trochu viac kontrolujem aj keď to moc nejde. Vkuse by som jedla.
Ja som teraz v 15tt a stále som -1kg oproti pôvodnej váhe.
Ja som dnes 15tt a pribytok vahy mam 0kg. Vaha 80kg.
Ja som v 14tt...schudla 2 kg ale už ich mám pomaly späť, takže asi 2kg ak sa to berie tak 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna je to tak akurat... v prvej polke +5 a v dalsej dalsich +10 a si na priemernom priberani v tehu...