Ahojte zienky moje. Mam na Vás taky dotaz.. Všetci ma strašili ako strašne začnem v tomto období - ku koncu 2.trimestra a začiatku 3. Trimestra strašne moc priberať.. Som teraz 26 tt.. No a v 2. Trimestri som na začiatku pribrala rýchlo nejak 7 kg odvtedy som. Pribrala len 1kg ... No a teraz je to mesiac a váha sa mi teda vôbec nedvíha, mam teda na viac +/- 8kg. Bruško rastie pohyby cítim.. Je pravda ze som začala zasa viac trosku cvičiť ako pred tehu - samozrejme nie nejaké extrémy.. Jem normálne hádam si len berie maličké zásoby ❤️ bála som sa ze budem mat ale 20 kg na viac mala som z toho také stresy... Je tu niektorá ktorá v cca 3. Trimestri nepribrala tak veľa ako všetci strašia?
@simonkasim ja som nepribrala vela, posledny trimester cca 3 -4 kg dokopy cele tehotenstvo 11 kg, cize idealne, ale islo to pomaly dole. Tak sa nad tym netrap. Niekto priberie za cele tehotenstvo 20 kg a zas o 3 mesiace ma svoju vahu. U mna to trvalo skoro rok:( Závisi to tiez od toho aku mas pociatocnu vahu. Chudsie baby priberaju viac…
@pandorra ja som veľa veľa cvičila pred tehotenstvom.. Takže viem ze to dám dole nebojím sa.. Ale bála som sa aby som veľa nepribrala aj kvôli tomu ako sa cítim.. A zdravie pre bábätko a takto.. Vyzerá ze naozaj nie je pravda ze v 3 trimestri priberiem ešte 10 kg 😂☺️
@zanetakovacsova ja to budem mat zrejme asi tak isto.. Joj potešili ste ma zienky ☺️
@simonkasim myslím ze je to individuálne
@simonkasim toto je tak individualne, vela zalezi ci naberas vodu do tela. To bol moj pripad, velke opuchy a voda v tele. Kazde dva tyzdne u gyn, co si budeme hovorit. Med lizat to nebolo a aj keby sa zmysim komplet, tak s tym nepohnem. Ta voda isla potom hopom prec. Cize realne som pribrala mozno tak 5kg k svojej vahe a teraz uz je prec aj to.
@simonkasim ja som v3trimestri pribrala asi 6kg, cize viac ako v predoslych trimestroch. Ale toto je individualne, kazda zena to ma inak. Celkovo som pribrala 16kg a teraz ma malicka 4mesiace a ja som uz zhodila 19kg..cize mam menej ako pred tehotenstvom..
Ved mne je jasne, ze je to individuálne, nie každé telo je rovnaké.. Len ma zarazilo ako všetci na mňa útočia, z rodiny hlavne a smejú sa - ved ešte počkaj ešte len budeš tučná a počkaj tak strašne priberies ku koncu.. A mne to príde také.. Necítim sa žeby som zázrakom prútika mala mat o 10 kg z ničoho nič.. Preto sa pýtam ci sú aj zienky co v 3.trimestri pribrali menej ako do konca 2. Uvidíme ako to bude.. Samozrejme voda sa mi drzi preto mam už 8 kg navrch chodím ako balón 😂 viac si myslím ze voda už sa asi ani nedá, ďakujem za skúsenosti ved uvidím čo a ako ci naozaj sa to zastaví a už len váha bábätka pôjde hore ❤️ ďakujem za všetky odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@simonkasim ja som za celé tehu pribrala 9,5 kila a najviac asi v 2.trimestri. V treťom už iba tak pomenej.