Povedal vám MUDr. Grochal správne pohlavie už v 13. týždni?

bessdonna
27. júl 2022

ahojte.bola som v 12+6,podla utz 13+3 u Mudr.Grochala a povedal,ze to vidi na dievcatko.trafil u vas pan Grochal pohlavie v takomto skorom tyzdni?

bajka16
27. júl 2022

Pán Grochal je mega odborník, takže ak to tam videl, tak asi to tak je. A áno mne trafil tak skoro pohlavie, aj termín pôrodu bol ako povedal.

bessdonna
autor
27. júl 2022

@bajka16 tiez si ho velmi vazim,jeho slova su pre mna smerodajne.len vies este to povedal neisto,s takou pokorou.tak som zvedava.bolo to tak,ze na konci som sa ho opytala ci videl pohlavie a on ze ani som sa nepozeral a zapol to naspat a povedal ze podla mna dievcatko.ale ruzove oblecenie este nekupujte🙂

bagerka
27. júl 2022

@bessdonna mne povedal, ked som sa opytala, ze moze to bych chlapec a moze to byt dievca.ale z toho tónu a spôsobu, akym to povedal,som vycítila, ze myslel viac chlalec..aj ked sme veeeelmi chceli dievca 😃neskor mi to bolo potvrdene 😃 a mame chlapca. Segre tiez povedal, ze dievca a bolo

petra107
27. júl 2022

@bessdonna v 13tt povedal, že kebyže veľmi chceme počuť, priklonil by sa k chlapcovi. V 20tt to potvrdil. Malý sa ešte nenarodil, ale teda, dôverujem mu a jasne som to videla aj u môjho gyn v 30tt. 😀

bajka16
27. júl 2022

@bessdonna vidíš, sám si nebol istý, takže ti to nepovedal na 100%. Treba ísť okolo 20tt 🙂 ono sa veľmi neoplatí ísť, ak chceš vidieť pohlavie, takto skôr. Ale samozrejme ak ťa zaujimalo zdravie babatka a zo zvedavosti si išla, tak to chápem. Ale väčšinou chodia k nemu až od toho 20tt. Tam už vie s určitosťou povedať čo to bude 🙂

ellisa12
27. júl 2022

Môžem sa spýtať ako to u neho funguje? Objednanie? Koľko sa čaká... som 13+2 podľa posledného ultrazvuku som o niečo po predu ... keby som sa chcela objednať tak čo zahrana jeho ultrazvukové vyšetrenie ... robí aj odber krvi ? Veľmi by som k nemu chcela ísť no neviem čo čakať

bessdonna
autor
27. júl 2022

@bajka16 jasne,bolo to klasicke morfo,to som sa spytala lebo som brutalne zvedava😂idem aj v 20tt

bessdonna
autor
27. júl 2022

@ellisa12 objednas sa telefonicky,podla ms takto budes musiet povedat presne kolkaty si tt +dni a dostanes termin.meskat nemozes.prvotrimestralny uz mozno nestihnes ale 2.trim urcite.plati sa cca 90 eur.krv nezoberie,pravdepodobnost vyvojovych chyb rata pocitac na zaklade nameranych parametrov.tel c.nemam,daj si mudr grochal do googla,tam mas cislo,adresu,typy vysetreni,sadzobnik,atd

martinka13
27. júl 2022

Ak povedal tak to videl. Nám v tomto týždni nepovedal, lebo si nebol istý

edien
27. júl 2022

@bessdonna áno správne tipol chlapca,pri opätovnej návšteve v 20tt už bolo vidieť 👶👦

bessdonna
autor
28. júl 2022

ja som uz tak nastavena na dievcatko😂mne je to jedno,len nech to viem

sudocek
28. júl 2022

@bajka16 mne trafil všetko okrem termínu pôrodu. Inak za mňa super doktor.

darijja
30. júl 2022

@bessdonna aj mne to povedal v 12tt...zze zatial tam nic netrci. v 17tt mi to povedala aj moja doktorka,ze dievca...

alex666
30. júl 2022

@bessdonna Ano, v 13tt povedal ze skor chlapec (nenol si isty) a bolo to spravne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre