Ahojte povedal vám lekár na prvom skríningu už pohlavie? Je to už tak viditeľné alebo sa lekár môže pomýliť? Niekde som čítala že takto skoro to vyzerá aj u dievčat aj u chlapcov rovnako.A kedy vám povedali potom s určitosťou pohlavie?
12 tt povedal, co si mysli, ze to asi bude, s istotou mi to povtvrdili na tom dalsom velkom skriningu 🙂 A jasne, ze sa moze pomylit je vela takych pripadov, lekarom z hornej dolnej s pristrojmi z roku pana by som moc neverila :D Mne krasne ukazal, ze toto je kavove zrnko hh
No, kamosku to len domotalo, povedali v 12tt dievcatko, o tyzden neskor dievca... ja som rada, ze mi povedali doktori, nech si radsej pockam, ked to bude 100%. Ale ano, viditelne to vraj uz je, len musi byt babo dobre natocene a doktor skuseny. Mne to povedali u vsetkych v 21tt, bolo to uplne jasne viditelne
V 12tt mi lekar povedal, ze na 99% chlapec a tak aj bolo. A je takmer skolak, no stale je mamin cecok. Ale som za to rada, mojkame sa velmi casto a uzivam si to obdobie, ked este sam chodi za mnou, ze chce postiskat a dat pusu 🙂
@vlocka007 ja som bola v 13 tt ale na takom lepšom ultrazvuku najprv keď išla s brušnou sondou tak povedala že na 70 percent dievča a potom išla aj s vaginalnou a povedala že 90 percent dievča a mám v mobile aj 4D 5D videá a nikde Vajka nevidím takže sa na to spolieham 😁 zato môj gyndoš mi na prvej poradni nepovedal že vraj až na ďalšej teraz som 16 tt a kontrolu mám v stredu tak som zvedavá 😁😃
@vlocka007 typujem, ze ti povedali, ze to bude chlapček a chcela si dievčatko..... Ale môžem ti povedať, ze mam jedného synčeka a je to úžasný partak s ktorým sa často mojkáme. Druhé dieťa vôbec nechceme, ale som povedala, ze ak by sa náhodou stalo, tak chcem v prvom rade aby bolo zdravé a v druhom, aby to bol znova chlapček. Aj meno by sme mali. 🥰💙
povedal.. aj na druhom.. aj na treťom.. a nakoniec sa syn vozil v bordovom kočiari a spával v ružovom pyžamku 🤷🏻♀️
mne takisto v nejakom 12tt tusim, ale samozrejme, ze sa ma spytal, ci vobec chceme vediet, co to je🙂 chcela som :D som hrozne nedockava, zvedava, neviem vydrzat vobec v nicom :D
no v 12tt to dobry odbornik odhadne na 60%. Ak Ty strelis z voleja co ta napadne, tak mas 50% sancu.
A vzdy najdes mamicky, ktore Ti povedia, ze mne povedal dobre. No samozrejme pri takych sanciach 🙂 Ale vela profesionalov nehovori, jednak je to zavcasu, jednak sme v dobe, ked ludia ziadaju odskodne a podavaju zaloby za vsetko mozne aj nemozne. Styl psychicka ujma lebo mi povedali dievcatko a nakoniec chlapec :(
@vlocka007 Áno, povedal s istotou, bolo to pekne vidno - 13.tt.
@weronika171717 no mňa len zaujimalo ako to je lebo sestre tvrdili chlapec a neskôr dievča a pri druhom už ani nechceli vedieť.zas moja mama chcela chlapca a mala dievča.a neviem zasa možno aj preto sme nemali taký bližší vzťah,bohužiaľ už sme to nestihli napraviť.🥺tak len tak že chlapci asi skôr ku mame a dcéry k otcovi sa majú si myslím 😄
@vlocka007 moje deti su obe naruživo milujuce mamu. Obaja mà zboznuju. Ruky nohy bozkavaju lasku vyznavaju. 🥰dcera je k svojmu otcovi drzejsia ako syn. Vzdy bola viac na mna nalepena. Syn ma lubi k mesiacu a spet k slnku a cez celu galaxiu. Dcera ma lubi vašnivo syn nežne. Dcera bola narocne babatko a stale je snou viac boj ako so synom no milujem ich rovnako. 😍obe pohlavia su uzasne. Keby som mala mat tretie dieta tak by som tak ako vzdy chcela v prvom rade nech je zdrave na pohlavi nezalezi . Je tvoje a lasku ktoru mu das ti vrati .
Malu mi pohlavie az v 24tt povedali aj som ho videla dovtedy neukazala😃syn sme vedeli z dna testou a utz tusim v 16tt ked sme to uz vedeli . V tom obdobi 14tt je to dost skoro a nemusi to byt presne profik ti ani nepovie kym nema istotu. A sanca ze to odhadne Niekto spravne je 50% Cize dost vysoka ale lepsie je pockat na 100% inak len gender neutral vecicky
@vlocka007 absolutna hlupost. to, aky ma dieta vztah k rodicovi, ovplyvnuje rodic. to, ci je dieta mojkacie, zavisi od povahy dietata. nie od pohlavia. mam 2 dcery, starsia ma 14 rokov, celych 14 rokov, doteraz je mojkacia. mladsia ma 16 mesiacov a mojkanie nemusi, len ked sa udrie. svagrina ma 2 synov, ani jeden nebol mojkaci. moja svokra ma 3 synov a mojkaci bol len najstarsi.
Na prvom skriningu nie, v 20t ano
Inak o tych chlapcekoch som citala, ze dokonca podla nejakych vyskumov vraj chlapci myslim ze kvoli hormonom alebo proste z nejakej biologickej priciny naozaj potrebuju akoby viac mojkania a su vo vseobecnosti viac citovo naviazeni na matku kym su malinki, potom v istom veku samozrejme zacnu viac inklinovat k otcovi ako muzskemu vzoru. Takze nie su to blbosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vlocka007 u nás boli dvaja gynekológovia spoločná ambulancia pridelený dní, jeden v dôchodku a druhý mladší - ten mal poradne pre tehotné, ten starší nie...no a bola som tam ešte u toho staršieho v 12tt a on hneď že chlapec a presunul má k mladšiemu...a ten mi nechcel povedať že ešte sa to podobá ani v 16tt a povedal v 20tt že na 95 perc chlapček a aj sa narodil ...tak neviem, či ten starší už mal na toto lepšie oko alebo sa ten mladší len bál povedať aby sa vyhol tomu, že netrafí 🤭