Ahojte baby som v 21tt a chcem sa vás spýtať či používate tento prístroj na počúvanie srdiečka... A či je normálne že sa mi to veľmo nedarí nájsť zvuk srdiečka, vaj môže byť otočené inak sem tam sa mi zazdá že počujem a potom to zmizne.. je to normálne?? Ďakujem
ja ani neviem co to je 🙂
pouzivam a uz tyzden velmi pekne zretelne pocujem srdiecko..pouzivam angel sounds...sice je pravda ze posledne dva dni sa mi riadne schovava tak mi najdenie trva omnoho dlhsie ale inak vzdy pocujem
suhlasím s @livocka21 niekedy počuť hlasnejšie inokedy menej,stáva sa to aj mne že len málinko počujem a potom sa pýtam maminy,sestry.....či je to ono 😀 inokedy zas hned viem že počujem babinko 🙂 hlavne sa nestresuj všetko je iste ok 😉 drž sa 🙂 @majca1581 je to prístroj na odpočuvanie srdiečka,ja mám angel sound fuguje od 12tt 🙂
ahoj, ja mam tiez angelsound a srdiecko pocuvam od 12tt...prvykrat som ho nevedela najst,ale odvtedy sa mi to zatial vzdy podarilo : )
ahojte, tak my pocuvame nasu dcerku uz od 11tt, zo zaciatku bolo pocut slabsie a dlhsie sme ju hladali, teraz v 17tt srdiecko bije ako zvon, dokonca pocujeme aj kopkanie 🙂
a ak sa ti nedari najst srdiecko, je to preto, ze babatko sa pohybuje, ale je to super, ked este necitis pohyby, vies podla doplera presne kde sa dietatko nachadza v tej chvili (na tych zopar sekund, dokym sa zas neodrazi a nepreplava na opacnu stranu maternice 🙂
Je to vyborna vec inak, kazdej mamicke ju odporucam, mozete sa v pokoji doma ubezpecit, ze je vsetko s dietatkom v poriadku a priblizit sa k nemu, aj ked este necitite pohyby 🙂
najlepsi cas na pocuvanie je rano, po zachode, pred ranajkami. hlavne zo zaciatku, ked je este malicke, lebo plne creva alebo mechur vam mozu zabranit v pocuti srdiecka.
@danielabrts a kde sa to da kupit?
misenkaa511 ja som ho kupila pouzity tu na mk od jednej maminky, ale da sa zohnat aj na webe novy. Moj je angel sound fetal heart dopler
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anicka246 ja mam iny, a v 21 tt som uz isto pocula srdce riadne nahlas. otocenie s tym velmi nema co mat, vtedy velmi necitis kopanceky, ak je tvarou k chrbtici
ale par krat sa mi stalo, ze som musela hladat dlhsie