Používanie Angelsound v tehotenstve

2. jan 2024

ahojte, mam otazku. Po zlych skusenostiach v predch. dvoch tehotenstvach kt.neskoncili dobre a ani v tomto tehotenstve to nebolo uplne idealne (krvacanie,spinenie,hematon)
som si nakoniec kupila Angel sound (povodne som ani nechcela, ale to krvacanie ma k tomu prinutilo) zacala som ho pouzivat v 14tt, srdiecko sa mi skoro vzdy podari najst na prvy krat. Len sa chcem spytat, nekonzultovala som to s mojou gyn. je to naozaj bezpecne?
Velmi mi ten pristroj pomaha v tom za ma neskutocne ukludni, nepouzivam casto ani dlho len sa chcem spytat skôr zo skusenosti zien kt. ho puzivali bolo po narodeni s babatkom vsetko OK?
Mam ten Angelsound ruzovy mini
dakujem za odpovede 🙂

jaja8_9
2. jan 2024

Používala som tiež a všetko v poriadku 🙂 než som cítila pohyby tak častejšie už potom menej častejšie a hlavne keď som si nebola istá a pre každým vyšetrením

autor
2. jan 2024

@jaja8_9 a ako casto a dlho si pouzivala? Resp.kolko krat za tyzden

viestta
2. jan 2024

Je to USG doppler, podobny ako pouzivaju lekari

autor
2. jan 2024

@viestta ano to viem, len netusim o kolko je tento domaci slabsi aby som to vedela porovnat

viestta
2. jan 2024

Ani lekarske USG nemaju ziadne obmedzenia pre dlzku a pocet vysetreni v tehotenstve. USG nie je RTG, nepracuje so ziadnym rizikovym ziarenim

jaja8_9
2. jan 2024

To je 2 roky späť 😀 neviem presne kolkokrat ale koľko som chcela... Nič netreba preháňať, možno aj 3x za týždeň ale nasla a vypla nevisela som na tom pol dna 🙂

autor
2. jan 2024

@jaja8_9 jaj tak chapem to by som si ani ja uz nepamatala :D skôr som to myslela tak ze ci iba raz za tyzden dva alebo niekolko krat do tyzdna :D
a dieta predpokldam ze vsetko ok a ziadne nasledky pouzivania ? ❤

jaja8_9
2. jan 2024

Môžes aj niekoľkokrát do týždňa aj 2x do dňa, to je už na tebe 🙂 je veľa žienok co to používali aj denne a všetko ok ale hovorím nájdeš a vypnes.
Áno všetko ok mala je úplne zdravá 😊😊🙏 žiadne následky to na nej nezanechalo

autor
2. jan 2024

@jaja8_9 tak to je hlavne to som rada❤❤

autor
2. jan 2024

@jaja8_9 a to pouzivanie ze najdem-vypnem...myslis ze je ok ja neviem napr do 10 sekund vypnut akonahle najdem?

autor
2. jan 2024

@jaja8_9 lebo napr vcera vecer som skusila znova po 4 dnoch asi 10 minut sme hladali a nic..uz som bola mierne vystresovana ze co sa deje avsak asi preto som nenasla lebo som mala vecer dost nafuknute brucho , skusila som rano a nasla som....len otazka je ci vadi aj to ze ked 10 minut hladam a nemozem najst ci aj toto ho moze nejako prehrievat?

jaja8_9
2. jan 2024

Nie nevadí 🙂 niektoré hľadajú aj polhodinu ale ide o to ze nájdeš pocuvnes a vypnes nie ze budeš počúvať napríklad hodinu 😀 je to ôk neboj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre