Ahojte baby som 4 mesiaci a momentálne má trápia hnačky a bolesti v podbrušku 😏😏 čítala som už niekde že to patrí medzi tehotenstvo ale viete pýtam sa preto lebo som tehotná prvý krát... Nevyznám sa vo všetkom... K doktorke mam ísť až 31.8. Tak ak by niekto vedel poradiť vopred ďakujem 🙂
Ja som v 5 tom a riešim to isté 😏 dneska ma prehnalo 3x a celkovo skoro zo všetkého utekám na vécko, vadí mi mlieko aj ovocie ale dnes má k tomu všetkému aj boli podbruško.
Ja odkedy som tehu mavam stolicu taku hnackovu skor ako tuhu.Toto mam.druhe tehu pri prvom som to nemala. Som 34tt a vsetko je okej. Ziadne problemy ani poskodenia nic. Babo rastie ja som.tiez okej🙂
Hmm mne nevadí nič... Len to ze ma preháňa a v žalúdku normálne počujem zvuky... Ako keď preháňa tak neviem ci to je normálne... A plus tie bolesti v podbrušku
ja mam to iste a predtym som to mala rovnako 🙂
doktorka stale vravela a vravi aj teraz, ze tehotenstvo zapeka. U mna opacne 🙂
Pri prvom som dokonca schudla pocas tehotenstva kilo...
Kľudne to môže byť z tepla, zo stravy, môže Ti horšie tráviť počas tehu... Nemyslím si, že treba utekať k dr. Mňa bežne počas tehotenstva prehnalo, neriešila som to... Raz som mala cca v 6 mesiaci črevnú virozu, hnačky... Babo bolo/aj je ok, počas virozy sice málo ješ, teda nejes, ale bábo výživu má zo zásob z tela matky...
Ahoj, ja mavam hnackovitu stolicu cele tehotenstvo, prelievanie v crevach, rozne bolesti zaludka, zlcnika, criev - vsetko mozne. Bola som aj u gastroenterologa a zatial nic nezistil. Vraj kazde telo reaguje na tehotenstvo inak. Zmeny v hladine hormonov, rastuca maternica a v nej pohybujuce sa dieta drazdia creva, v tehotenstve mava zena aj rozne intolerancie na stravu a tiez sa v creve lubia premnozit kvasinky a pre tie je riedka stolica typicka. Skus probiotika a smectu, mne to vzdy pomoze.
Ďakujem každej za rady 🙂🙂🙂.... Mňa viac zaujímaju tie bolesti v podbrušku..... Spomaľujú ma 😏😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som ich mala až tesne pred pôrodom
Počas tehu nie počas obidvoch nie ..