Potrebujem poradiť - hnačky a bolesti v 4. mesiaci tehotenstva 🙂

majkuliik
17. aug 2020

Ahojte baby som 4 mesiaci a momentálne má trápia hnačky a bolesti v podbrušku 😏😏 čítala som už niekde že to patrí medzi tehotenstvo ale viete pýtam sa preto lebo som tehotná prvý krát... Nevyznám sa vo všetkom... K doktorke mam ísť až 31.8. Tak ak by niekto vedel poradiť vopred ďakujem 🙂

sunny8
17. aug 2020

Ja som ich mala až tesne pred pôrodom
Počas tehu nie počas obidvoch nie ..

majkuliik
autor
17. aug 2020

@sunny8 takže to značí niečo zlé?

anile12
17. aug 2020

Ja som v 5 tom a riešim to isté 😏 dneska ma prehnalo 3x a celkovo skoro zo všetkého utekám na vécko, vadí mi mlieko aj ovocie ale dnes má k tomu všetkému aj boli podbruško.

havana40
17. aug 2020

Ja odkedy som tehu mavam stolicu taku hnackovu skor ako tuhu.Toto mam.druhe tehu pri prvom som to nemala. Som 34tt a vsetko je okej. Ziadne problemy ani poskodenia nic. Babo rastie ja som.tiez okej🙂

majkuliik
autor
17. aug 2020

Hmm mne nevadí nič... Len to ze ma preháňa a v žalúdku normálne počujem zvuky... Ako keď preháňa tak neviem ci to je normálne... A plus tie bolesti v podbrušku

andrea_ff
17. aug 2020

@majkuliik tak rano skoc k doktorke a nechaj sa skontrolovat. Ak je vsetko s babom ok, volaj obvodnej, ze co odporuca? Ja by som povedala, ze dieta...suchare, suche rozky a vela vody....

majkuliik
autor
17. aug 2020

@havana40 to je super keď sa cítiš dobre 🙂

qetka
17. aug 2020

ja mam to iste a predtym som to mala rovnako 🙂
doktorka stale vravela a vravi aj teraz, ze tehotenstvo zapeka. U mna opacne 🙂
Pri prvom som dokonca schudla pocas tehotenstva kilo...

sunny8
17. aug 2020

@majkuliik vlastne spomenula som si mala som v druhom tehu ale to bolo po dvoch dňoch súvislého cestovania .. skončila som na infekčnom so shigellou .. neviem išla by som radšej k dr

majkuliik
autor
17. aug 2020

@andrea_ff hej možno máš pravdu len tam je taky háčik že ja vlastne ani moc nejem.... Nemám chut do jedla ale jem nasilu aby aspoň niečo bolo vo mne aby mi nebolo zle z toho ze nejem nič... Chápeš...

qetka
17. aug 2020

@majkuliik mam to tak isto, podla mna je to normalne.
Doktorka mi povedala, ze pokial nevraciam, tak ok. Hovorim jej to vzdy a pri prvom tehotenstve to bolo rovnake. Ak si chuda a este schudnes, tak to ries, inak to kludne do najblizsej poradne pocka.

ajsha123
17. aug 2020

Kľudne to môže byť z tepla, zo stravy, môže Ti horšie tráviť počas tehu... Nemyslím si, že treba utekať k dr. Mňa bežne počas tehotenstva prehnalo, neriešila som to... Raz som mala cca v 6 mesiaci črevnú virozu, hnačky... Babo bolo/aj je ok, počas virozy sice málo ješ, teda nejes, ale bábo výživu má zo zásob z tela matky...

dominikak4
17. aug 2020

Ahoj, ja mavam hnackovitu stolicu cele tehotenstvo, prelievanie v crevach, rozne bolesti zaludka, zlcnika, criev - vsetko mozne. Bola som aj u gastroenterologa a zatial nic nezistil. Vraj kazde telo reaguje na tehotenstvo inak. Zmeny v hladine hormonov, rastuca maternica a v nej pohybujuce sa dieta drazdia creva, v tehotenstve mava zena aj rozne intolerancie na stravu a tiez sa v creve lubia premnozit kvasinky a pre tie je riedka stolica typicka. Skus probiotika a smectu, mne to vzdy pomoze.

krimhilda
18. aug 2020

@majkuliik ahoj, bud pokojna, som 22tt a riesim to od zaciatku a nepomaha nic 🙂 proste niekto ma zapchu a niekto hnacku 🤷🏼‍♀️ Treba vydrzat 🤭 vplyv na to moze mat aj magnezium na priklad...

majkuliik
autor
18. aug 2020

Ďakujem každej za rady 🙂🙂🙂.... Mňa viac zaujímaju tie bolesti v podbrušku..... Spomaľujú ma 😏😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre