Ahojte, som prvý krát tehotná a chcela by som ísť na 3d ultrazvuk, potrebujem ale poradiť kde, a či to vôbec robia keď som v 15 týždni, videla som rôzne fotky v tomto období a chcela by som aj ja také mať, na internete je samozrejme toho veľa ale bola by som rada keby mi sem napíšete priamo skúsenosť, že áno bola som tu a tu a stalo to toľko ..... Ďakujem, preferujem západné Slovensko Bratislava -nitra-nove zamky-trnava a široké okolie
@knieza_pribina mne ho robil môj gynekolog mudr. KRJAK Nitra. Robil mi pri morfologickom ultrazvuku aj 3D a potom v 23 tt s tým ze tam bol aj manžel a mame fotky a videá na kľúči.
@larissa96 ja som bola v Gyn five (Ba) v 17.tt s malou,cena cca 30eur,volaju to male 3D.Vsetko najprv pozreli,srdiecko,organy,prsty,pohlavie,potom prepnu na 3D/4D,vsetko ti daju na usb (oni ti daju usb,nemusis nosit),bol somnou aj muz.Tvralo to cca 45minut....Pri synovi som bola tiez,ale v 25.tt....tam uz je cena vyssia,nejak 75eur,to uz je velke 3D.ale tiez nejak 45min
@kendra73 ďakujem ti za tvoju odpoveď, ušetrila si mi veľa času hľadania a vypytovania sa... už som aj objednaná tiež do gynfiv v ba, hádam bude všetko ok♥️ este sa chcem opýtat, keď si tam bola s malou v tom 17 tt, povedali ti tam aj pohlavie či kedy si sa dozvedela? PS tie fotky su nadherne
@larissa96 tak som rada,ze som pomohla...Pohlavie mi povedali tiez oni,ale uz v 13.tt na prvom screeningu.Tam nerobili 3D,len klasicky screening,co ma poslal moj gyn (lebo on ho nerobi) a uz vtedy mi povedali pohlavie a nezmylili sa 🙂.Mala som neskor krvne testy a teda sedi to.Preto k nim chodim rada.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@larissa96 3D robí MUDr. Brešťanský v Hlohovci alebo aj jeho manželkav Nitre