Zdravim. Viem, že všade sa otom covid-19 rozpráva. Chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti, že ako vidíte mamičky, či sa chránia. Ja som minule bola naporadni a dosť ma naštvalo, že tam kašlali mamičky a ich partneri. Chápem, že aj otecko chce tam byť ale keď je chorý nech sa drží doma(smrkal,kašal) a boli 2+ ich partnerky tiež kašlali,smrkali.Mala som dilemu, či ich upozorniť aby vyšli z čakarne, ale naštastie nebola som snimi dlho lebo som bola na rade. No, ale aj 20 min jednej malej miestnosti s chorými je dosť.Budúci týždeň idem na poradnu, budem mať rusko, rukavice všetko, ak by bol opäť taká situácia mám upozorniť, nech vyjde ten chorý pán alebo to je drzé??????
Moja gynekologicka od minulého týždňa nepusta ani do čakárne ani na vyšetrenie partnerov a rodinných príslušníkov, len mamičky a to sme na časy takže sme tam max 3.
Moj gynekolog berie teraz len tehotne a urgentne pripady, s tym ze pacientky preobjednal tak ze ani jedna sa v cakarni nestretneme, bola som tam sama, manzel bol sice so mnou ale do vnutra nesiel ,tak sme sa uz doma dohodli.
Ja som bola dnes tu vo Wien , u nas to urobili tak, ze dali pacientov na take casove odstupy, aby sa nestretli. Cize v cakarni sme boli iba my, bolo tam otvorene okno. Ked sme my vychadzali platit na recepciu, tak ti dalsi sedeli tam v cakarni. Je ale oddelena chodbou, cize ten 4m odstup tam bol. A hned sme isli prec. Bol so mnou aj partner, s tou dalsou pani tiez , ako som si vsimla. V pripade, ze niekto kasle tak ho nevezmu vobec.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No podľa všetkého by už sprievody nemali pustit do nemocnice