Pomýlili si u niektorej z vás pohlavie bábätka na sone cca v 19 tt? Že dr videla chlapčeka a bolo to nakoniec dievčatko?
u mna nebola šanca. v 13 tt rozcapeny na celom monitore s gulkami pekne spredu, nepotrebovala som ani aby mi povedala, to sa dalo vidiet ale napr. kamoska je teraz tehotna a povedali ze chlapec a odrazu je dievca a to je uz v 7 mesiaci
Áno ale naopak. 19tt dievčatko, 21tt na morfologickom sone chlapček. Nakoniec je to chlapček.
Áno. Už som to tu písala viackrát. U nás na 3x potvrdené dievčatko a narodil sa malý fešák, ktorý sa prvé mesiace vozil v bordovom kočiari a doma spával v ružovom pyžamku 😛🤷🏻♀️ dnes je už veľký prvák a keď má meniny Eliška, pripomeniem mu, ako v brušku všetkých ošalil 😄
No u nas v 31. dievcatko a o dva tyzdne uz chlapec 😆
cele tehotenstvo, usg asi 5x vzdy ze dievcatko, máme chlapca
Kamarátka nakúpené všetko ružové a pri pôrode zrazu chlapec🤣aj meno dala od buka, keď to mala byť mala Sonička.
@ada77794 Mne povedala doktorka že budeme mať dievčatko, narodil sa chlapec 😄
@zuzka1. U nás podobne,do pôrodnice som išla s tým, že to bude dievčatko a keď mi povedali máte zdravého chlapčeka, neverila som
@kamatopo Namiesto Dominiky máme Dávidka🙂
Aj mne do siedmeho mesiaca hovorili, ze bude dievča a syn uz ma 14 rokov 😀
Mne pri prvom od začiatku tvrdili, že dievčatko. Nejak som tomu neverila a tak som mala všetko neutrálne. Nič ružové. 😁A dobre som spravila lebo 2 mesiace pred pôrodom sa z dievčatka stal chlapec a mám chlapca. 🤣
Pri druhom od začiatku chlapec. Mám chlapca. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ada77794 tak stalo sa, väčšinou síce opacne, ale môže byt