Poľovníctvo a tehotenstvo

maria955
12. dec 2020

Zdravím žienky , 😘netuším či sa tu vôbec nájde nejaká osôbka z odboru🤔, ale aký je váš názor na to ? Chodiť poľovať? 🙄Samozrejme nie s metrovym bruchom😒 na posed... Tie ktoré nemate šajnu čo poľovníctvo je radšej si komentáre odpustite 😉🙃

viki128
12. dec 2020

Som z poľovníckej rodiny a teda ja si neviem predstaviť sedieť na posede hodiny.. Ale ja som mala na nič tehu, ja by som odpadla niekde v lese 😅 ale ak sa cítiš dobre tak kým niesi vo vyššom štádiu tak prečo nie.. Len neviem, ak pôjdeš na nejakú väčšiu zver a strelíš tak sama ju ani do auta nedostaneš, budeš zháňať poľovníkov aby ti prišli pomôcť..

maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevludna
12. dec 2020

Mozes, len bacha na zimu 🙂

birika
12. dec 2020

pri vsetkej opatrnosti kludne, ale nie sama

limetka69
12. dec 2020

Ako neviem, pytas sana hluk pri vystrele? Ci co vlastne riesis? Jasne zemozes, ked nejdes davat na plece srnca 🙂

danieladeley
12. dec 2020

Nevidim prekazku, ale sama by som nikdy nesla a nababusila by som sa riadne.

miadi
13. dec 2020

Ze tej srnke je uplne jedno ci ju zastreliš tehotna ci s pms. Mozes kludne ist.

tramtada31
13. dec 2020

Ja by som nechodila kvôli možnému zlaknutiu, či hluku pri výstrele a tiež mi to príde zvláštne, že tam, kde sa rodi nový zivot, tam sa dalsi ukončuje.

tanika
13. dec 2020
iskrickaa
13. dec 2020

@maria955 kvoli hluku nie plus by som tiez nemanipulovala s olovenou municiou. Ja som prestala chodit strielat do strelnice ako tehotna (nie som polovnicka).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre