Pokiaľ nezostanem hladná, tak nezvraciam

monika9694
7. sep 2014

Baby pokial nezostanem hladna nezvracam...rano hned po prebudeni utekam ako o zivot do chladnicky si po jogurt rychlo ho zjem a som v pohode ,ale ked nahodou nemam jogurt a som leniva si natriet pecivo hned ako vyleziem z postele tak hned som pri zachode... takze ked pocas dna nezostavam hladna je mi dobre ,ale ako nahle pocitijem hlad uz ma napina aj z cisteho vzduchu ☹ mam pocit ... A tak mi je cudne ako keby mi to jedlo nerobilo s telom dobre ,ale musim ho zjest lebo hned mi je na figu ,,, mate aj vy niektora taky problem .... dufam,ze byste mi mohli poradit co jete vy aby ste sa citili dobre... ☹ dakujem

moni244
7. sep 2014

ja som to mala len v tehotenstve, potom mi to preslo, mne to suviselo s nizkym tlakom

jamabe
7. sep 2014

No presne v tehotenstve, prve 3 mesiace... Ak nie si tehotna, normalne to nie je.. Asi by som skocila k lekarovi.. Mozno nieco s hladinou cukru v krvi? Ked odrazu klesne, moze ti byt zle..

ukulela
7. sep 2014

neboj, ine zeny 9 mesiacov grcaju a my stastne 9 mesiacov jeme 🙂 ja som to tiez tak mala. ked som si rano nedala aspon par piskot, bolo mi zle - nezvracala som, no napinalo ma uz. ale ked som sa naucila, ze hned, ako vstanem z postele, musim daco male do seba dat, vsetko ok. (aj na konovi tu baby pisali, ze dokonca ku posteli si davali daku malickost, bebekeks, tycinku, a ani nevstali z postele a uz chrumali, aby im nebolo zle 🙂 ja som si vecer natrela chleba a ten ma v chladnicke pockal do rana. pre mna to bola zmena, lebo so ranajkovala vzdy tak hodinu aj viac po zobudeni, uz v robote. musela som sa preorientovat 🙂 a tiez som si to musela sledovat cez den - ked som zacala byt hladna, aspon trocha sa najest. ale zas neprejest, lebo ked som sa prezrala,tiez nie dobre. skratka som jedla castejsie v mensich davkach.
takze @monika9694, s doktorom sa neplas, len to na poradni mozes spomenut. tam ti aj tak budu robit komplet krvne testy ...

misicka101
7. sep 2014

Ja to mam stale... 😖 Momentalne som v 5 mesiaci a stale musim nieco jest, lebo inac... ☹ Bez keksikov, ci jablcka sa z domu ani nepohnem 😉 Ale ak nie si tehotna, chod k dr. na vysetrenie.

drobcek26l
7. sep 2014

Presne toto isté som mala v prvých 3 mesiacoch tehotenstva. potom to prešlo samo od seba

monika9694
autor
7. sep 2014

no ja som v 13.tyzdni... no jemina figu ... uz nech mam potom ja len jem .... a bojim sa ,ze za chvilu budem ako slon... strasne malo vody pijem milovala som cistu vodu teraz ju nemozem ani citit a este horsie je ,ze so sirupom alebo kolu si davat nechcem bojim sa strasne cukru ... ale co uz pijem prevazne len ochutenu vodu asisi skusim zacat varit caje ... lebo naozaj mi cukor nahana velky strach ... a ake beriete vitaminy? 🙂

veriiii
7. sep 2014

@monika9694 pytaj sa aj na gastro vysetrenie...moze to byt aj zvysena zaludocna kyselina,alebo vredy..

katarinka289
7. sep 2014

Podobne.Mala som to aj pri prvom tehu aj teraz.16+3 mam 7kg+....ale co mam robit,ked musis,tak musis ;)

lambrett
7. sep 2014

no dobre je, ze aspon ti chuti jest, ak som dobre pochopila. ja negrcam, ale nic mi nechuti a mam problem s tym, co jest a cely den premyslam nad jedlom, lebo akonahle sa nenajem a som hladna,, tak mi zacne byt viac zle, pali ma zaha, chyti ma triaska a som slaba moc. ja zavidim vam vsetkym, ktore papate .) ja ani piskoty ani chleba nic fuj ☹ jem nasilu viacmenej. podla mna @monika9694 ak ti chuti papat cokolvek tak to rob ako baby pisu, ze si daj k posteli piskotiky alebo cokolvek (mozno prezije v noci aj jogurt 😝 ) a stale si nieco vezmi k sebe podzub aby si neostala bez jedla, hoc len ovocie a nezabudaj vzdy kupovat jogurty 😉

pukina_26
8. sep 2014

presne tak isto som na tom aj ja 🙂 pri posteli musím mať nachystaný keksík, alebo si idem dať jogurt, lebo nič iné ráno zjesť neviem, a vždy keď cítim že už mi začína byť zle, tak si idem rýchlo niečo dať papať :D teraz som 15+4 a už 2 kg hore 😀 ale tak čo už .. aspoň mi nieje blbo 😉

ruzasipova
31. okt 2014

Tak toto mi je veľmi známe. :D V prvom trimestri som sa musela najesť do 5 minút ako som pocítila hlad, od druhého vydržím až 20 min. Sa mi kamaráti smejú, akú zásobu jedla stále so sebou v kabelke vláčim. 🙂

tinulienocka85
31. okt 2014

jj, som rada, že v tom nie som sama... ja mám taký istý problém.... do práce si beriem desiatu ako pre celú firmu 🙂 ale tak čo už... keď chcem aby mi nebolo zle, tak musím papať... tiež nemôžem vôbec čistú vodu v doobedných hodinách.... poobede ju zvládnem... ale doobeda a v noci fičím len na minerálkach, inak mi je ťažko... dúfam, že čoskoro to prejde som v 14. týždni, lebo sa obávam, že za chvílu sa nezmestím do dverí 😉

tjaden
31. okt 2014

@monika9694 ahoj ja som to mala tak isto teda grcala som aj z jedla ale ak som bola hladna tak som grcala hned a fuj nič len žlč 😒 a presne tak isto behala som ráno po jogurty išla som chodbou od chladničky rýchlo som hltala jogurt a gratulovala som sama seba aká som rýchla že som to stihla a odrazu bléé :D tak som mala pri posteli stále jedlo a vždy ked som pocítila hlad aspoň niečo lahke som zjedla

zenulkaaa
16. nov 2014

@monika9694 ja som toto mala asi od 7. do 15. týždňa. Zvracať som síce ani raz nezvracala, ale akonáhle som počas dňa vyhladla, tak mi zostalo zle, že som ťažko do seba niečo dostala. No ked som už to niečo zjedla, tak sa mi ulavilo. Proste pomohlo mi iba pravidelné jedenie. Fakt som tie prvé týždne iba jedla, a to sa čudujem, že som vtedy nič nepribrala.
Zaujímavé však bolo aj to, že napriek tomu, že ráno som hladná bola vždy ako vlk, tak vtedy mi zle nebolo. Ráno mi bolo najlepšie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre