Pohyby v podbrušku v 21. týždni

22. nov 2022

Baby som 21 tt a niekedy cítim pohyby nízko v podbrušku, akokeby v pošve. Mali ste to aj vy tak?

7lenka11
22. nov 2022

Ja som to mala v 26tt. Malu som citila strasne nizko a pri jej pohyboch ma az pichalo v posve. Isla som pre istotu na pohotovost, ale vsetko bolo ok..

autor
22. nov 2022

@7lenka11 ja som to mala dnes prvý krát tak ale potom to nejak prešlo.. A čo ti povedali na pohotovosti? Dieťa je až tak nízko?

kabba
22. nov 2022

Uplne bezne v tomto obdobi, aj ja som to tak mala. Dietatko sa este vela prevracia, ma vela priestoru. Hlavne ak je nozickami dole a vtedy ma vedelo velmi dobre kopnut akoby do krcka 😂

patrixxx23
24. nov 2022

Ahoj,ja som zacala 18tt a citim prve pohyby,aj vidim ked sa postasti,ale su tiez velmi nizko 🙁 tam kde zacina ochlpenie..tak sa trochu obavam ci je to ok..kontrolu mam az 21 decembra

autor
24. nov 2022

@patrixxx23 ja tiež idem na poradňu 21.12 🙂 tiež cítim pohyby hlavne v podbrušku ale všetko je v poriadku. Neboj sa, ja som ich cítila až v pošve niekedy

patrixxx23
24. nov 2022

Tak som rada,ze niesom jedina .. si ma ukludnila trosku 🙂 tebe povedala aj doktorka,ze je to normalne? Stava sa to,ze je babo takto nizko?

bajaja123
24. nov 2022

Ahojte baby.. ja tak isto.. dnes 24tt, zajtra idem radšej k dr… predsa ide víkend a trošku sa bojím nakoľko pri prvom som mala s krčkom….. radšej idem (poradňu mam až 5.12 dovtedy by som nevydržala)

autor
24. nov 2022

@patrixxx23 vieš čo ja som mala včera poradňu a tam všetko dobre, dnes som bola u mudr grochala na morfologickom ultrazvuku a tiež všetko dobre. Ak by bol nejak nízko uložený alebo niečo by nebolo dobre povedal by 🙂 takže neboj.. Môj je nožkami dole takže asi tam ma kopká

patrixxx23
24. nov 2022

@bajaja123 ahoj..a mala si to takto od zaciatku? Tie pohyby tak nizko myslim

patrixxx23
24. nov 2022

Tak to som rada,ze je vsetko ok 🙂

bajaja123
24. nov 2022

@patrixxx23 práveže nie… a zato ma to trošku vyplašilo…. Možno preháňam ale ja radšej idem, ako potom tŕpnuť

patrixxx23
24. nov 2022

@bajaja123 jasne,chapem ta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre