Ahojte zienky, viem, ze v historii je vela otazok tohto typu ale mozno je tu niekto kto prave preziva podobne alebo ma nedavnu skusenost.
Vcera som zacala 24tt a uz od 20 citim pohyby. Poslednych par dni minuly tyzden pohyby zacali silniet, aj sme videli vlnenie na bruchu ale posledne dva dni je utlm. Citim nieco ale slabucko. Moze to takto byt a vsetko je v poriadku? Lekar mi povedal ze do 30tt su nepravidelne pohyby v poriadku ale mysli sa nepravidelne aj nepravidelne v intenzite? Neviem sa v tom vyznat. Vcera som skoro cely den nic necitila ale ozvalo sa navecer. Dnes skor citim take prevalovania. Dakujem za nazor.
@janusik7 presne toto som zažívala ja, som sa tešila ako všade je písané že od 24.-28.tt sú silne pohyby - paráda, nemusím zase zbytočne stresovať 😄 bolo to tak pár dni a potom 2 dni take slabučké (áno boli ale bola som zvyknutá na iné pohyby ) .. avšak prešlo pár dni a zase je späť slečna 😊 poradňu mám až budúci týždeň ale tým že ju cítim poriadne tak si myslím že bude všetko Ok. Taaakže tak🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janusik7 ano je to normalne, akykolvek pohyb sa rata..babatka maju aktivnejsie dni a potom viac oddychuju, zalezi aj od tvojej stravy, pohybu….dalsia vec babatko sa tam vrti a ked ho citis slabsie, zrejme je otocene opacne a kopka ta do chrbta..