Pohyby v 24 týždni

damuska
19. okt 2012

Ahojte, chcela by som skusene mamky poprosit o radu. Citala som tu toho uz vela, ale ja tak pre istotu. Som v 24tt., male sa hybe uz od dakeho 19-20tt., viem, ze norma na pohyby asi neexituje, ale aj tak som trosku zenpokojena, doteraz som ho citila iba obcas za den a viac menej nepravidelne, no tento posledny tyzden je dost zvlastny, pretoze dva dni som sa az bala ci je vsetko vporiadku, celmi malo sa hybalo a teraz vcera a dnes ho citim skoro cely den, teda s prestavkami samozrejme, ale vcera kopkal poriadne aj dopoludnia aj vecer a dnes sa tiez s prestavkami prehadzuje cele dopoludnie. Je to normalne? Som citala, ze ked sa dietatko prilis vela hybe tak moze mat malo miesta alebo kyslika. Mate s tym skusenosti? Dakujem krasne.

luciasveckova
19. okt 2012

ak si niesi ista tak zajdi k lekarovi aby si bola pokojna

janulap
19. okt 2012

@damuska ahoj,teraz sa u dietatka striedaju fazy pokoja(ked par dni ho mozes citit menej) a fazy ,ze je velmi aktivne 🙂

nikolet_89
19. okt 2012

@damuska ahoj nemaj strach, ako urcite ak mas niake pochybnosti skoc k dr...ale kazde babatko sa sem tam hybe ako "dabel" a obcas je "anjelik" 🙂 neboj, ked sa budes bat tak si lahni na postel, zhlboka dychaj a uvidis, ze malinke ucitis 🙂 hlavne vecer to sleduj, cez den mas milion inych aktivit tak si nemusis ani vsimnut niektore pohyby 🙂

michaela80
19. okt 2012

Nasa mala bola velmi aktivna v brusku , stacilo ze sa 2-3 hodky neozvala a uz som panikarila ale lezala som v nemocnici tak sa to dalo skontrolovat hned... no poslednu noc ked som mala ist na prijem mala take ine pohyby take trhane alebo ako by som to nazvala tak sme isli uz v noci na prijem a rano ked sa narodila sekciou tak sa zistilo ze v hodine 12 tej mala strasen tenulinky pupocnik , kto vie co by sa dialo keby ze cakaju este tenjeden den na tu planovanu sekciu... ja by som urcite isla skonzultovat s doktorom co sa deje...

damuska
autor
19. okt 2012

Vdaka za vsetky prispevky, v pondelok mam akurat poradnu tak to pre istotu skonzutujem s lekarom, prajem pekny dnik 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre