Pohyby v 21. týždni

sibalka21
19. mar 2015

Ahojte baby som v 21tt ale necitim vobec ziadne pohyby maleho, minuly tyzden sme boli u lekara a bolo vsetko v poriadku a cakame pravdepodobne chlapceka...Je pravda ze som trochu vacsia ale nikdy som nemala prilis velke brucho. je to normalne? mam sa bat? Dakujem za rady 🙂

imelia
19. mar 2015

Možno ich cítiš a ani nevieš o tom. Ja som prvýkrát cítila, keď mi po vyšetrení povedal lekár ako to asi môže byť. Doma som si ľahla a sústredila sa. Inak som necítila nič.

lucyzet
19. mar 2015

:D toto mi pripomína mňa, keď som sledovala, či sa hýbe, či nie. Proste som to nevedela odhadnúť, či to, čo sa mi robí v brušku je len pohyb čriev alebo to sa už hýbe malý. Nakoniec som to odpozorovala tiež asi 21-22 tt, že toto by asi tak mohlo byť ono. A potom som rozmýšľala spätne, že veď už predtým som mala také isté pocity, takže určite sa hýbal skôr, len som to nevedela identifikovať. Neboj, ono to určite príde.

lenz
19. mar 2015

Niektore zeny citia az 25 tt nic si s toho nerob nie kazdy moze citit pohyby 20 tt

engie2
20. mar 2015

A kde mas placentu Ti doktor nepovedal? Lebo ja ju mam vpredu, doktor povedal, ze zeny, ktore maju placentu vpredu citia pohyby dietatka neskor a aj pomenej, lebo placenta ich brzdi.

misurko
20. mar 2015

Ahojte 🙂 Chems a opytat, ci je toto 100percentny chlapcek 🙂 Ci ste mali tiez taketo fotecky pri chlapcekovi 🙂 Dakujem

sibalka21
autor
20. mar 2015

@engie2 nie doktor mi nic nepovedal len ze je vsetko v poriadku, tak uvidim neskor 🙂
@misurko co to ma spolocne s touto diskusiou?

mata90
20. mar 2015

@misurko súhlasím, toto nieje k téme, opýtaj sa v v téme na to určenej

misurko
20. mar 2015

Prepacte 🙂

lucinabb
8. apr 2015

@sibalka21 ahoj, ja som tiez v 21 tt a zda sa i ze teraz akurat citim sem tam nieco,akoby sa mi crevo pohlo, ked sa niekedy nesustredim,alebo som zahlbene do roboty tak to nai nevnimam....🙂 a tiez cakam chlapca, takze asi sú to lenivci 🙂

sibalka21
autor
8. apr 2015

@lucinabb ahoj no ja uz od 22tt citim az moc jak kope, niekedy ma to az zaboli, hlavne ked kopne do mechura :D takze predsa len staci pockat 🙂)

lavinis
8. apr 2015

ja som síce len 17tt + 2 ale ja už sa neviem dočkať tiež 🙂 mám sem tam klopkanie v podbrušku, ale netuším, či by to už mohli byť náznaky, alebo mi len dobre fungujú črevá 🙂
tiež čakám chalana

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre