Ahojte. Je tu milion takychto tém, ale ja chcem odpovede a komunikaciu medzi sebou teraz nie z roku 2012/15 :D .. dobrom myslene ;)
Babenky kedy ste zacitili bábätko v brušku ? Nejake tie bublinky a kopance ? Som v 14tt a ked si natieram brusko, alebo ked plačem niekedy pociťujem bublinky v brušku cítili ste to aj vy ??? 🙂 ďakujem za SERIÓZNE ODPOVEDE...
v 14 tt týždni??? to sa mi zdá troška skoro....
ja som pri prvom nechápala že čo sa deje, čo to vlastne je....
ano tiez som citila pohyby v 14 tyzdni nie je to skoro🙂
ja som take tie prve "zvlastne" mrasne pocity citila prvy krat v 16+5tt ... najprv ako keby mi vadilo ked som mala nohy pri bruchu zohnute...a vtedy ked bolo stlacene taks om citila take motyliky.. a potom raz po nocnej som lezala na chrbte a vtedy som zacitila prvy krat ...bol to nadherny pocit...potom sa hned zacal vypucat...
@akronop zbytocna tema tvoj zbytocny komentar 😉
@bosoriak tak ked zmaze bude zmazane .. neviem kde mam co hladat tak preto som zalozila temu a ak ma niekto problem naaco teda komentuje ??? Jasne povies si nazor ale zbytocne riesit banality ved ked ju admin zrusi bude zrusena ved sa predsa svet nezruti
aj ja som začal cítiť skoro, ale myslím, že tak v 17tt 🙂
@14hviezdicka12 Ahoj, vsetko zavisi od velkosti drobca, od jeho polohy ale aj od celkovej polohy maternice (niektore zeny ju maju vsadnu hlboko ine nie). Takisto hra rolu ci je to prve dietatko alebo uz dalsie, sa hovori, ze pri druhom a dalsom citit pohyby uz skor (respektivne ich vie mamicka uz skor rozpoznat). Ja som pri prvom citila pohyby v 17tt a pri druhom a tretom uz jasne pohyby koncom 15tt.
14hviezdicka12 Podla mna to nieje skoro,ja som pri prvom citila pohyby okolo 20tt nepametam si to presne uz ale teraz som porodila druhe pred 2týzdnami tak si pamatam presne,ze som prve bublinky citila tiez tak 14,15 tt a viditelne pohyby boli uz v 17tt 😉
@34michaela
@bienennest
@lubka3232
Dakujem babenky za odpovede .. ono to neni ani kazdy den ale tak obcas ked si natieram brusko tam citim take bublinky 🙂 ale uz sa tesim na kopaceky 😊😊😊
@14hviezdicka12 No ak bude tvoje bábo take aktívne ako bolo moje teraz druhe tak sa mas na co tesit 😉🙂 .Syncek bol v neustalom pohybe, ci den ci noc a hlavne ku koncu tehotenstva,bolelo ma cele brucho 😅. ale prajem vela stastie a hlavne pohodove tehotenstvo
@34michaela jake zlatunke 🙂 no ked som ho videla na sone tak tam len premety robilo 🙂 .. takze sa uz tesim na to 😊😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@14hviezdicka12 treba pridat prispevok do starsej temy, to ju posunie dopredu a mozes diskutovat. toto tu ti admin zmaze. alebo si to uverejni na svoj blog a diskutuj tam, ale tem o pohyboch v brusku je tu naozaj vela.
na tvoju otazku - prve v 21.tt, druhe v 23.tt a tretie v 15.tt