Ahoj žienky chcem sa vás spýtať, či niektorá s vás cítila pohyby bábätká už 13 týždni. Čakám naše tretie babo. Prve som cítila 20 týždni a druhe 16 týždni. Teraz už niekoľko dní cítim pohyby babetka hlavne na ľavej strane brušku a každý deň sa intenzívnuju že ich cítiť viac.
jasné ja som prvé cítila v 14tt 🙂 pokiaľ máš placentu vzadu tak dosť reálne
Je to normálne hlavne pri druhom treťom a ďalšom tehu. Práve v piatok na poradni som dr spomenula či už môžem tak skoro cítiť a ona, že áno a prvorodičky cítia troška neskôr 🙂
Aj ja som pri druhom citila v 13+5. Všetci, že to sú creva, ale keď som absolvovala sono čriev v tehu, tak v tej kopajucej oblasti sa vôbec nenachádzali, takze to muselo byt dieťa..
Ano, citila, mam placentu vzadu. Len sestricka ma presviedcala, ze su to creva. Bola som presne v 12tt na poradni a vysmiala ma.
Mali by ste si všetky pozrieť koľko váži dieťa v Tom týždni,lebo je to 15-20 gramov. To je nič. Maternica nemá žiadne dotykové receptory. Nechcem byť neslusna.ale aj exkrement váži viac aj ten cítite,keď ide črevom?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No moze byt ja som prve citila uz v 14tt druhe tretie teho okolo 15tt