Pohyby druhorodičky v 18. týždni + 3 dni

gabika029
6. júl 2024

Ahojte čakám netrpezlivo na pohyby. 😪 Som s toho už docela vystrašená keďže pri synovi som cítila pohyby už okolo 16tt. Pri tomto bábätku som ich cítila možno raz, aj to, neviem identifikovať či to bolo toto. Placentu mam položenú len nízko len toto viem. Preto neviem či je na prednej alebo zadnej strane. Postavu mam normálnu, je pravda ze som mala už pred tehotenstvom viac tuku na brušku. Začínam sa fakt báť ci je to okej. Ďakujem za každú odpoveď.
Môže to prísť takto neskoro. Začínam mať hlúpe myšlienky. Ešte chcem podotknúť že mam doma Angel sound a takisto ma straší že babo nájdem vždy na tom istom mieste celkom trosku nad chlpkami. 😪😪 Srdiečko bije ale neviem čo sa deje že ho necítim.

domka222
6. júl 2024

Ja som pri prvom cítila strašne skoro 14+. Pri druhom až okolo 18tt

anavixy
6. júl 2024

Ale ved to mas este cas. Hovori sa ze druhorodicky citia skor, lebo uz vedia co maju citit, ale to tak vobec byt nemusi. Mozno mas tu placentu vpredu a tlmi to. Nestresuj, este mas niekolko tyzdnov na to. 🙏🍀

gabika029
autor
6. júl 2024

Práve som cítila 2x ťuk do bruška 🥰🥰🥰🥰

mariac91
9. júl 2024

@gabika029 ahoj. No som presne na tom rovnako. Len ja uz cakam tretie. Tiez teraz 18+3 a stale necitim pohyby. Resp mozno som uz tiez nieco citila ale takisto si nie som ista ci to bolo babo alebo creva :D a tiez s angelsoundom pocuvam skoro kazdy den na sekundu a na jednom mieste je ta akcia stale. Ale neboj kym ta akcia je , tak je to v poriadku a mozes byt kkudna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre