V ktorom týždni ste prvýkrát cítili pohyby bábätka v druhom (treťom, ...) tehotenstve?
@libela v tomto tt je plod asi 6 cm dlhy nema este velmi cim hybat a uz nie takou silou aby to zena citila
V prvom v 16tt a teraz v 15 tt
V prvom tehu okolo 20tt a v teraz v druhom uz od 16tt 🙂
@sabina1975 ok, ale je to moje 3 tehu a už rozoznam aké sú pohyby plodů a aké sú pohyby criev...🙂
O
@libela o.k. ja ti to neberiem ja len konstatujem fakt ze v tak skorom stadiu tehu ta nema s cim kopat pretoze je male a nevie vyvinut taku silu a tiez mam tri deti
@sabina1975 hej viem. Omrkla som si ta. Aj já mám Elisku.
@sabina1975
@libela toto je moje druhé tehotenstvo, v 14tt som cítila pohyby, a viem, ze to neboli čreva. Chcela som vedieť, ako skoro iné mamičky cítili pohyby. To je všetko. Viem, ze babo je malinkate, ale pri určitých našich polohách, napr. dlhé sedenie v aute bez zmeny polohy, mu môže byt tesno...
Myslím, že u každej ženy je to individualne. Tehotenstvo neide vždy podla příručky. ....tak hlavne nech sú tie naše drobce zdravé....
Ahojte mamičky, som druhorodicka a preto sa vás chcem spýtať, v ktorom týždni ste začali cítiť pohyby bábätka. Ďakujem za vaše názory a komenty. ☺
Pri druhom 13+5 a teraz pri treťom 14+6 🙂
V prvom v 18tt a teraz som v druhom 17tt a zatial nic 😒
Teraz rovny 16 tt a predtym o cosi skor. Toto babo je mensie ako bola v tomto stadiu dcerka, tak asi preto☺
Ahoj prve tehu 21tt,druhe 19tt a tretie 14tt :-* a to tretie mozno este aj tyzden skor ale to na 100percent povedat nemozem ale 14tt uz ano :-*
Prve okolo 20tt, druhe 16ťt...
Ono vela zavisi aj od telesnych proporcii... stihla zena citi pohyby skor... a tiez samozrejme od toho ako je mimi ulozene a pod....
prvé v 16tt, doktor mi neveril... teraz druhé už od 14tt 🙂 je málo tých pohybov, ale je to určite ono
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V tretom tehu koncom 12 tyzdna.