Pohyby bábätka v brušku

dzuls25
16. sep 2022

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či sú tu také mamičky ktoré od 17tt cítia dosť intenzívne pohyby bábätká. Momentálne som 22tt +2 dni a bábätko sa hýbe cez deň aj v noci a musím napísať že to už aj dosť vidno. Cítil ho už každý kto sa brucha chytil. Niesom na to zvyknutá keďže pri prvom synovi som pohyby cítila až v posledných dvoch mesiacoch. Nieje možné žeby som tých týždňov tehotenstva už mala za sebou viac?

tamvtme
16. sep 2022

@dzuls25 kazde babo je ina, moja dcera bola tiez taka akcna, od prvych pohybov som ju citila takmer nonstop,aj to bolo vidno velmi skoro, kedze som bola dost chuda...aj na vysetreniach vacsinou mali lekari poznamky ze akurat ma.akcnu hodinku a podobne, az na to ze ona bola taka akcna stale....ku koncu tehu to uz bolo ak velmi bolestive, co stvarala.....

andrejka1212
16. sep 2022

@dzuls25 ja som 21+2 a tiez su pohyby citit aj vidiet. Nehladaj v tom ziadnu anomaliu, ved babatko je velke uz cez 26 cm. Skor viac zvlastne je to, ze si prve dieta citila az posledne 2 mesiace 😉

dzuls25
autor
16. sep 2022

@andrejka1212 prvý syn bol v bruchu dosť lenivý nechcelo sa mu moc hýbať a rovnako tak bolo aj keď sa narodil. Stále iba spinkal preto sa bojím čo to bude teraz za živel. 😀

dzuls25
autor
16. sep 2022

@tamvtme zjavne len niesom na to zvyknutá aj moje sestry a švagriny to nemali takto skoro. Naposledy keď som bola pri gynekologičke mi zmenila termín z 28. januára na 18. januára. Tak ktovie či sa to ešte neposunie.

tamvtme
16. sep 2022

@dzuls25 ja tiez ked som sa pytala kamosiek, ziadnej babo takto nevyvadzalo v brusku 😅 ale neboj, nasa jak bola akcna v bruchu, tak take dobre a kludne babo bola 🥰

anavixy
16. sep 2022

Ak si stihla tak je to uplne normalne, teda vzdy je to normalne, len zvonka je to menej citit ked je hrubsia izolacna vrstva 😄

rk123
16. sep 2022

ja som prvorodicka a citila som pohyby od 16tt a dokonca ich citil aj manzel cez brucho. a stihla uplne nie som 😀

ada61987
17. sep 2022

Ahoj, ja som 19tt a pohyby mám od 17tt a to dosť intenzívne...je to dosť individuálne☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre