Baby som 22+3tt a malého som cítila vždy v podbrušku (pohyby citim vyrazne a intenzívne od 19tt), teraz ale posledné dni ho cítim úplne nízko, ešte aj jeho čkanie a mám pocit, že cítim tie pohyby a pulzovanie až ako keby niekde v pošve🙈 fakt úplne zospodu, ako je pošva, konečník. Je to ok? Bola som na poradni v stredu a všetko bolo v najlepšom poriadku a potom večer som ho začala cítiť takto nižšie. Ďakujem.
@rybka1987 ďakujeem za uistenie 🙂 a je to ešte k tomu také aktívne bábätko🤣 mrví sa celý deň pomaly a raz som mala robený usg 2x za deň a bol uuuplne ale že úplne inak otočený🙏😂
Ano, no vidis bud rada ze je krpec aktivny. Neskor ked bude vacsi okolo 30tt bude uz iba na jednom mieste a kopat stale do toho isteho miesta den co den to este len bude 🥹
@rybka1987 och🙈😭😅 to si viem predstaviť…potom budem spomínať na tieto zlaté časy😂
Tiež to tak mam niektoré dni, cestuje , neboj určite je všetko v poriadku. Ja mam niekedy pocit ze hra futbal s mechurom 😀
to iste mam aj ja niektoré dni mam pocit ze mi vynde z posvy von a tam citim ako keby “kopkanie” tak asi zrejme je otočene nozkami dole alebo neviem ako si to vysvetlit… Vy ste mali vsetko okej ked ste citili tie take divne pocity v posve?
@radoslava1666 áno, úplne všetko bolo ok, v neskorších týždňoch som prišla na to, že to sú pohyby podľa toho ako je babo uložené
ja dnes citim take občasne neviem ci to nazvat kopanie alebo ako dole v pošve 🙏🏼to tehotenstvo ma prekvapuje kazdym dnom viac
@radoslava1666 mala som to veeľmi často..a tiež presne ma tolko veci prekvapilo🙈😅
alebo ked sa zasmejem citim taky akokeby tlak stretla ste sa aj s tym? nemavam to často ale len občas
@radoslava1666 ja som mala fakt kadečo :D pichanie aj pri pohybe a podobne...takže podľa mňa to sú normálne veci, ale ak sa vám niečo veľmi nezdá tak choďte na gyn. pohotovosť 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj je to uplne ok, babatko je este malinke tak ma dost miesta menit polohy ako sa mu zachce 🙂