Pohyby bábätka v 21. týždni

beatrice1111
28. sep 2021

Ahojte, keď som bola úplne prvý krát na ultrazvuku na začiatku tehotenstva, mi lekár povedal že sa moc hýbe. Dnes už som v 20+3tt a na 3D sone som videla že hýbe nohami aj rukami. A zase lekár povedal že sa strašne moce. Je to v poriadku? Alebo znamená to niečo? Ak máte niektorá s týmto skusenost dajte mi prosím vedieť. 😃

ckatka
28. sep 2021

Kľud..aj môj sa.furt trepal ze.ho,neslo.ani odfotit ani poriadne pomerať. Dnes ma 9mesiacov a je to riadne živé striebro....

marianna_peskova
29. sep 2021

Prvý syn sa veľmi hýbal celé tehotenstvo a druhý syn je zatiaľ o polovicu pokojnejší. 😁 Nevadí to ničomu, len fotka z ultrazvuku nebude taká ostrá a pekná.

luci_ba
29. sep 2021

@beatrice1111 je to ok, aj môj mrňus sa stale moce ked mame ultrazvuk, nikto mi nikdy nepovedal ze by niečo nebolo ok 😊

sirka9
29. sep 2021

je to úplne ok,. doktori nemajú moc radi keď sa moc hýbu, nevedia potom dobre zmerať, ani odfotiť, a tak. 🙂

nicoledu
30. sep 2021

@beatrice1111 moja malá sa hýbala že NON STOP a to tak že už často krát mi to bolo nepríjemné hrozne vyčerpávajúce a bolelo ma to ked už bola velka.. ale aspoň som vedela ze je ok 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre