Pohyby bábätka a pohlavie

suzanah181
2. feb 2014

pohyby bábätka väčšinou na ľavej strane a - chlapček a pohyby na pravej strane - dievčatko.. sedí vám to??? 😉

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
suzanah181
autor
2. feb 2014

@anetkaadamko takze este isto nevies co cakate? 🙂

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kriha
2. feb 2014

ja som citila pohyby na pravo a mam chlapceka 🙂

vevesh
2. feb 2014

@suzanah181 nie, mam 2 dievky... 😉

teruskaa
2. feb 2014

ja mam pohyby viac vpravo a malo by byť dievča 🙂

snopkulka
2. feb 2014

u nás to sedelo v oboch prípadoch 😉 napriek tomu takýmto "poverám" neverím 🙂

majka99999
2. feb 2014

na lavej kopal viacej a je to chlapcek.

iwesska
2. feb 2014

Vacsiu somarinu som este nepocula 😅 Jeden bol od polky tehu dole hlavou stale a kopal zasadne do zaludka a druha je v priecnej polohe, nohy ma vlavo a je to dievca 🙂 To je ako s tym tvarom brucha - chlapec spicate, dievca gulate. A v oboch tehotenstvach mam brucho navlas rovnake. Som asi zazrak prirody 😀

nigguska
3. feb 2014

hehehhehe,toto som este nepocula...mna moj maly kopal kade tade 🙂 toto su len sproste povery...nechapem ako tomu mozete verit.... 🙂

zara0201
3. feb 2014

Tak toto som este nepocula...ale ak robime statistiku tak u mna presne naopak.

jankaba1
3. feb 2014

skus aj toto

suzanah181
autor
3. feb 2014

@nigguska ja nehovorim ze tomu verim, len zistujem u koho to "sedi" 😀

jabadaba
3. feb 2014

@suzanah181 to je blbina, to od pohlavia nezavisi. A kukam, ze mas to iste podozrenie na Puskarovu. 😀

nigguska
4. feb 2014

@suzanah181 neber to osobne,to bolo len moje konstatovanie....lebo su aj take,co tomu veria.... 🙂

nigguska
4. feb 2014

@jankaba1 a ta tabulka je ked bolo dieta pocate alebo kedy je predpokladany termin narodenia?????lebo mne to na prvorodeneho nesedi ani tak ani tak 🙂

jankaba1
4. feb 2014

@nigguska .vek zeny a mesiac pocatia.-mne to vyslo pri oboch detoch. Napr. mas 19r. otehotnela si v oktobri mal by to byt chalan. na 93-97%

nigguska
4. feb 2014

@jankaba1 ja som mala 22 a otehotnela som v novembri a mam miesto baby chalana....a teda uplneho chalaniska...zly je ako sto certov 🙂 cize ziadna ufnukana babika..... 🙂 takze mne to teda nesedi

jankaba1
4. feb 2014

@nigguska hm..si druha ktorej to nevyslo...:D ale hlavne ze je dieta zdravucke aj ked certisko

aislinn785
5. feb 2014

mne to úplne sedí, na ľavej strane chlapček

kinluska
24. feb 2014

@suzanah181 u mňa je chlapček a cítim pohyby vľavo 🙂

kittike666
27. feb 2014

Ahoj, čakáme dievčatko a pohyby citim väčšinou na ľavej strane alebo v strede 🙂

evickav
27. feb 2014

@suzanah181 ono by sa vraj malo dat urcit pohlavie podla toho, kde ta babo 1x kopne,,, cize vlavo chlapec,,, vpravo dievca,,, nie podla toho kde kope stale,,,
u mna to bolo vlavo a mame chlapca 🙂

silaviat
27. feb 2014

mala mi ide odkopnut celu lavu stranu ..na pravej je pohyby citit len zriedka .. a je t dievka ..myslim,ze takymito poverami pohlavie neurcis.. kto si pocka ten sa docka- vyckaj sak ono sa ukaze co to je ;) hlavne ze kope a je zdrave 😲

satanka1
27. feb 2014

nám z 5 detí vychádza 5 🙂 kokos,aká sranda

suzanah181
autor
2. mar 2014

@silaviat tak ani u nas to nakoniec nesedi.. je to dievcatko a zo zaciatku kopkala len na lavej strane, teraz uz vsade 🙂

suzanah181
autor
2. mar 2014

@evickav a mna koplo 1x vlavo a bude to chlapec 🙂

dzafo10
6. mar 2014

mna kope kde sa len da ... ale zas je ulozeny viac na pravej strane a mam chlapca... a ani spicate brucho moc nemam ... to zalezi ako je ulozene dietatko ... mama ma zas pekne spicate brucho a ma chlapca tiez 🙂

ynett
6. mar 2014

@suzanah181 u mna to sedelo, celý čas bolo bábo na ľavej strane (kým teda bolo ešte také malé) a je to chlapček 😉 čo sa týka pohybov tak to nejako nepociťujem na ktorej strane, lebo už je veľký tak to cítim po celom bruchu.

barborka776
16. mar 2014

Mám pohyby na ľavej, ale je to dievča (aj podľa 4D) 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre