pohyby bábätka väčšinou na ľavej strane a - chlapček a pohyby na pravej strane - dievčatko.. sedí vám to??? 😉
@anetkaadamko takze este isto nevies co cakate? 🙂
ja som citila pohyby na pravo a mam chlapceka 🙂
@suzanah181 nie, mam 2 dievky... 😉
ja mam pohyby viac vpravo a malo by byť dievča 🙂
u nás to sedelo v oboch prípadoch 😉 napriek tomu takýmto "poverám" neverím 🙂
na lavej kopal viacej a je to chlapcek.
Vacsiu somarinu som este nepocula 😅 Jeden bol od polky tehu dole hlavou stale a kopal zasadne do zaludka a druha je v priecnej polohe, nohy ma vlavo a je to dievca 🙂 To je ako s tym tvarom brucha - chlapec spicate, dievca gulate. A v oboch tehotenstvach mam brucho navlas rovnake. Som asi zazrak prirody 😀
hehehhehe,toto som este nepocula...mna moj maly kopal kade tade 🙂 toto su len sproste povery...nechapem ako tomu mozete verit.... 🙂
Tak toto som este nepocula...ale ak robime statistiku tak u mna presne naopak.
@nigguska ja nehovorim ze tomu verim, len zistujem u koho to "sedi" 😀
@suzanah181 to je blbina, to od pohlavia nezavisi. A kukam, ze mas to iste podozrenie na Puskarovu. 😀
@suzanah181 neber to osobne,to bolo len moje konstatovanie....lebo su aj take,co tomu veria.... 🙂
mne to úplne sedí, na ľavej strane chlapček
@suzanah181 u mňa je chlapček a cítim pohyby vľavo 🙂
Ahoj, čakáme dievčatko a pohyby citim väčšinou na ľavej strane alebo v strede 🙂
@suzanah181 ono by sa vraj malo dat urcit pohlavie podla toho, kde ta babo 1x kopne,,, cize vlavo chlapec,,, vpravo dievca,,, nie podla toho kde kope stale,,,
u mna to bolo vlavo a mame chlapca 🙂
mala mi ide odkopnut celu lavu stranu ..na pravej je pohyby citit len zriedka .. a je t dievka ..myslim,ze takymito poverami pohlavie neurcis.. kto si pocka ten sa docka- vyckaj sak ono sa ukaze co to je ;) hlavne ze kope a je zdrave 😲
nám z 5 detí vychádza 5 🙂 kokos,aká sranda
@silaviat tak ani u nas to nakoniec nesedi.. je to dievcatko a zo zaciatku kopkala len na lavej strane, teraz uz vsade 🙂
@evickav a mna koplo 1x vlavo a bude to chlapec 🙂
mna kope kde sa len da ... ale zas je ulozeny viac na pravej strane a mam chlapca... a ani spicate brucho moc nemam ... to zalezi ako je ulozene dietatko ... mama ma zas pekne spicate brucho a ma chlapca tiez 🙂
@suzanah181 u mna to sedelo, celý čas bolo bábo na ľavej strane (kým teda bolo ešte také malé) a je to chlapček 😉 čo sa týka pohybov tak to nejako nepociťujem na ktorej strane, lebo už je veľký tak to cítim po celom bruchu.
Mám pohyby na ľavej, ale je to dievča (aj podľa 4D) 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?