Ahojte. Baby veľmi málo za posledné dni cítim maličké. Pred 4 dňami riadne kopanec A teraz skoro niČ. Bojím sa či to je V poriadku no teda malé keď nekope ako predtým. Cítim len občas niečo nejaké mrvenie ale tak veľmi málo. Placentu mám na prednej strane typ 0 neviem čo to znamená. Ďakujem za rady 😊
@majca1581 ja som bola piatok na 4D a placentu mam na prednej strane a pýtala osm sa dr či aj preto citim menej pohyby a povedal že ANO JE TO TYM že ju mam vpredu to velmi ovplyvnuje a nestrachuj ja som sa vraj staršne malohybala mi mamina vravela že sa bala či žijem a som tu 🙂))
@majca1581 čaká ta strašná doba. Asi mesiac zhruba. Mam placenty v predu a v tvojom týždni to začalo. Kopance, tri dni nič, kopance, tri dni nič, obdobie plné strachu. Mackala som brucho nech ma, kopne, no zbytočne 🙂 je to OK. Otočí sa smerom k chrbtici a už necítis, veľa spinká, par kopancov mu dá zabrať. Ale bolo to ťažké, to čakanie na, kopanec, ale ono sa rozkoše, nič sa neboj. Aspoň sa snaž nebáť 🙂
@majca1581 ja mam polohu placenty normalnu a v tom tyzdni som tiez mala dni, kedy som nic necitila, potom zas babo pokopalo 3x v priebehu minuty a opat pauza par dni. A ked mas este placentu vpredu, je to o to beznejsie. Ak sa ovsem bojis, zajdi za gynekologom/na pohotovost, nic za to nedas a budes pokojnejsia 🙂
Ja som v 24tt a posledne 3 dni citim len take chabe pohyby v brusku....predtym kopalo o sto sest ..placentu mam ok..mam dost strach ale nechcem zvelicovat zbytocne...mate to niektora???
@moninka666 je to v pohode, ja som v 30 tt a malý a dni, že ma má na háku keď par dni kopka tak par dni oddychuje. Hlavne, že ho cítiš. Hoc len sa pomrvit. 🙂
@limetka69 fuuu v to dufam.. najradsej by som bola keby ma kopkala stale☺☺
@moninka666 ja som tu hore písala, že tento čas bol pre mňa najhorší, proste kopal raz za 4 dni a ja som bola zrelá na prášky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Sú dve príčiny - placenta v predu a štádium tehotenstva. Nie je možné, aby si ako prvorodička cítila niečo viac než občas jemné bublinky. Takže klud, žiadny stres 😉