Ahojte babenky. Nenašla som tému podobnú mojej tak sa chcem spýtať či máte niektorá takúto skúsenosť. Niekedy mam pocit že mala je otočená smerom do vnútra a boxuje mi do vnútra necítim také normálne kopance ako keď Vás kope smerom von, ale cítim že sa tam niečo deje že tam niečo kope alebo sa hýbe. Je to podľa Vás normálne? Neviem pochopili ste čo sa chcem spýtať 😀 Ďakujem za odpoveď 😀
Ano je to uplne normálne aj mne sa to stáva 🙂 a dosť často, niekedy mi brnkne až sa mi črevo otrasie 😀 stále sa prehadzuje takže kope ako sa jej chce
@valikajano ja som sice kratsie tehu ako ty ale presne viem o com hovoris. Necitim stuchanceky smerom von ale dovnutra do tela. U mna je to zatial jemnucke a urcite nie tak vyrazne ako u teba 😆 ale nevsimnut si to nejde. Myslim ze je to ok lebo dietatko ma este stale dost miesta a moze sa vrtiet kolko chce ☺
Ďakujem krásne babenky som rada že nie sme ojedinelý prípad 😀 len nech je všetko ok Ďakujem ešte raz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno je to normálne.. Min týždeň akurát bola tak otočená moja. Bola som na víkend pri rodine a deckám som sľúbila, že im dám popočúvať ako pekne kope a sa prehadzuje a všetko k tomu.. Ale nič z toho nebolo. Ja som ju cítila, ale tak do vnútra že kopká. Oni nič. Tak dúfam, že ju ešte ucítia v brušku na veľkú noc. A dnes mi to vynahrádza :D :D aj na pohľad vidno ako sa pekne prehadzuje :D :D