ahojte, pani doktorka mi povedala , ze vidi pohlavie a je to maly chlapcek.. za par dni budem.mat vysledky z trisomy a budem to mat potvrdene. z dnesnej foto z ultrazvuku sa snazime vysomarit, tu vidiet pohlavie? alebo to je nožička? 😆 prosim o radu skúsenejsich 🙂
Ja si myslim ze to je nozicka, napriklad moj syn bol tak otoceny ze bolo vidno jeho gulky 😂
no pozerala.ho aj od spodu a tam videla ze je to chlapcek.. nie na zaklade tejto foto, len som bola zvedava 🙂
A prečo neveríš svojej doktorke ale radšej anonymom z koníka? :D
@blondinka95 nepovedala som, ze neverim.svojej doktorke, chcela som vediet co je to noha alebo penis..treba citat s porozumenim a bez domyslania.
Na tejto konkretnej fotke priamo pohlavie nevidiet.
Ona ale pri vysetreni mala dalsich sto pohladov takze maleho chlapceka mohla pekne vidiet 🙂
@colsami ved jasne, videla a aj ja som videla len som sa mužovi chcela pochvalit a ked sa ma spytal co to je na utz tak som.mu nevedela odpovedat 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja si myslim ze to je skor nozicka lebo mi to pride dost velke 😀 Ale neviem na zaklade coho to tam pani dr. videla