Ahojte, som v 15 tyzdni.. doktor mi na ultrazvuku ukazal pipika.. dufala som v dievcatko,,,,, Je medzi nami nejaka zienka,ktora mala tiez taky obrazok a nakoniec to bolo dievca? Asi priam nemožne vsak ..ked uz to tam trci🙃
Budeš sa tešiť rovnako z chlapčeka ako z dievčatka 🙂
Ahoj, tiež som dúfala v dievčatko. A ešte nás tak naťahovalo že sa nechcelo ukázať 😁 ja som sa tešila ešte viac😀, lebo som viac a viac verila, že bude dievčatko. No teraz pred pár týždňami mi moja ženská povedala že vidí chlapčeka. Som 29tt
Toto je ozaj pipik ale ak si chves byt ista odporucam bsbygen test
Je to chlapex
Ja mam uz doma dievca,,, a bola som stastna,mam rada paradenie.. pri chlapcoch sa moc paradit neda.. a dievcatka su aj kludnejsie,chlapci viac divokí zrejme 🙃
Autorka aj pri chlapovi sa da super parádiť, ale tebe šlo o dievča len kv parádeniu??
Nie je vobec pravda, ze dievcata su kludnejsie ako chlapci...a v 15tt je podla mna este dost skoro na urcenie pohlavia...za mna je to este skor pohlavny vyrastok, ktory sa moze-nemusi zmenit..takze by som to nebrala este uplne 100%...
@stellarstar nie len kvoli tomu,,, tuzila som po dievcatku odjakziva a dcera chcela sestricku
Tak z toho už dievča nebude na 100%😊
@zuzkacik4 no na ultrazvuku medzi nohami bolo jasne vidno toto,takze doktor a urcitostou povedal ze je to chlapec.. prve som mala dievca a teda nic take medzi nohami nemala 🙃
Však to budeš mať super. Doma bude aj dievčatko aj chlapček 🙂
Ja to tam vidim, nie som slepa, aj napriek tomu ti pisem, ze moze este stale ist o pohlavny vyrastok ktory sa moze-nemusi zmenit...preto sa pohlavie urcuje az okolo 20tt, lebo vtedy je to uz jasne vidno...
@lenkakravcova no len po malej kopa veci, a na chlapca zas ine
@zuzkacik4 neviem,nestretla som sa s tym este 🤷♀️
To bude chlapec...a bud rada, chlapec je super 😉...ja mam chlapceka aj dievcatko a velmi sa tomu tesim ... A inak mne dr na velkom nt screeningu v 13 tt povedal, ze aj druhe dieta bude chlapcek...v 16 tt moj gyn, videl na utz dievca a bolo dievcatko, ale ja som od zaciatku tehotenstva tusila, ze druhe je dievca 😉..a na porovnanie, dcera je vacsi zivel ako syncek, syn bol kludnejsi
Je to chlapec a chlapci sú úplne úžasní. Prestaň riešiť. Dcerke povedz, ze bude tvoje jedine dievcatko a brat bude mat iné hracky a nebude sa jej trepat do veci a bude spokojná nateraz aj bez sestričky... chlapci sú áno vyvojove brzdy a na maminka viac naviazany, ale tulkaci a uzasne malé osobnosti od mala.. maju menej konfliktov v kolektíve a puberta dcéry je na sedivu hlavu a za 5 synov takže je to proste lepsie😅🤣 Na ten pocit mat syna si zvyknes rýchlo, áno je to iné,je to vyzva co sa tyka oblecenia, ale keď trosku viac pohľadas, maju aj na chlapcov uzasne veci. Mame jedneho zajtra 7 mesačného doma..nemenila by som..
Dakujem za nazory dievcata ❤️
To vážne ideme riešiť pohlavie? Buď vďačná , že vám Boh doprial!!!! Asi nepochopis,keď sa vám zadarilo hneď ... Je veľa ľudí, ktorí dlho čakajú . Trochu na zamyslenie. je to tvoje a je to boží dar bez ohľadu na pohlavie! A keď už ideme rodiť deti kvôli paradeniu,tak kam sme to až dospeli 🤦🤦🤦
Ale ved to je super,ze budes mat aj aj,tes sa 🥰 a,ze nemas veci pre chlapca?ja mam troch synov a teraz cakam dievcatko,cize tiez same chalanske veci doma a je mi to fuk,par som dokupila,nieco som dostala,ved to je najmenej tie vecicky.
@wikuska17 klud 🙃 vsak ja nepisem,ze idem na potrat alebo davam na adopciu dieťa lebo je chlapec.... len som uviedla,ze som dufala v druhe dievcatko aby moja dcera mala sestricku,, aby som mohla znova vyuzit vsetky tie krasne veci a ozdobky do vlasov co som nakupila prvej..atd atd
Ja neodsudzujem niktoru za to,ze si praje to alebo hento..myslim,ze je normalna vec priat si dievca alebo priat si chlapca, kazdy podla toho ako to citi. V konecnom dosledku to ajtak nevieme ovplyvnit, tuzit mozeme
Ja som zase chcela chlapca, dievčatko už mám a zase čakám babu a teším sa.
Autorka počkaj ako o tri roky sem napíšeš, že si šťastná za chlapca 💪🤣 spomenies moje slovo 🤭😇
@jaass to uz budem mat blizsie k 40tke a menej nervov na detske vystrajanie ako teraz 😀
Haha 🙏 no áno, hlavne nech ste zdravi 🌸
No ja mam 3 chalanov a jedno dievca a nazor,ze dievcata su tichsie a chlapci blaznivejsi je podla mna riadny mytus. Povahu neurcuje pohlavie, poznam aj chlapcov, co su divoki, aj dievcata a ze dievcata vedia byt riadne potvorky niekedy 😉. Dalsi fakt uz spominany je, ze chalani su fakt mojkaci,taki maminkini 😅. A sice mam sikovnu dceru, ale bude mat 9 a mam pocit, ze puberta sa riadne rozbieha 🙈. Kde je to milucke dievcatko male? A jeden syn je od nej starsi a zdaleka ziadny naznak puberty. Dievcata zvyknu skor dozrievat. Ja si myslim, ze su to len obdobia kedy je raz jedno dieta zivsie a potom druhe. A nahodou mat starsiu sestru pre chlapca je super. Podla toho, co pises, mas este mensiu dceru, takze asi ani do skoly nechodi, puberta nehrozi, tak si to uzivaj kym mozes. A ver, ze aj ja som chcela aspon este jednu dceru a mam 3 chalanov, ale su superski a ano je to obcas aj divocina, ale urcite nie len skrz chalanov 😅. A to sklamanie, co je prirodzene, vela zien to zaziva, prejde ako sa maly narodi 😊.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ver mi, že mat chlapca je toooopka💙💙💙 ja mám chlapca a vždy som ho aj chcela mat a podarilo sa 🙏💙💙💙