Pohlavie podľa sona

hellen94
17. máj 2024

Dobrý deň, prosím Vás len o názor. Gynekolog mi tvrdí, že je to dievča. No nám s manželom sa to akosi nezdá a na 3D sono nechceme ísť. Ďakujem za odpoveď.

gejb
17. máj 2024

@hellen94 chlapec...urcite, na 50%!

andrejkap123
17. máj 2024

@gejb 😂😂😂

domka222
17. máj 2024

@gejb ja si myslím, že to bude to dievča. Na 50% 😂

anjelicek26
17. máj 2024

Nerozumiem formulacii, ze sa vám to s manželom nejako nezda🤣 Co mate sono doma a videli ste pipika?

hellen94
autor
17. máj 2024

@anjelicek26 Preto nezdá lebo aj pri prvom dieťati, nám tvrdil ze je to dievča a mame 4 ročného syna. A fotka pri prvom synovi bola dosť podobná tejto, tak preto.

januska12323
17. máj 2024

Z tej fotky môžeme povedať akurát, že tam máš potomka. Ak nemáš inú tak 50:50.

maryetta
17. máj 2024

Mylim ze na zaklade fotky by bolo len jedno pohlavie. Dr toho vidi “viac” ako len “‘machulku”.
Mne sa s pohlavim vzdy trafili. Az som sama neverila.
Akurat teraz pri poslednom tehu v 12.tt. Ze asi chlapec. Ale ze to nemam brat vazne 🙂 ze sa to neda este urcit. A uz na dalsom utz bolo dievca 😂

dadka1997
17. máj 2024

@hellen94 doktori to vedia odhadnuť na 50% ty si myslíš, že ti to tu niekto "vyveští"? 😅😅😅 .. nie je dôležitejšie, aby to babatko bolo zdravé?

hellen94
autor
17. máj 2024

@dadka1997 To áno prvoradé je zdravie. Len ma zaujímal názor ľudí podľa obrázka.

erikamamo
17. máj 2024

prepac, ale podla tohto sa to skutocne urcit neda. tak velmi to potrebujete vediet? 😀 skuste sa nechat prekvapit alebo si len jednoducho chvilku pockajte. 😀

hellen94
autor
17. máj 2024

Ďakujem všetkým za odpovede

januska12323
17. máj 2024

Daj fotku medzi nohami a môžeme debatovať.

3petka
17. máj 2024

@hellen94 Pozri mne dr. tvrdil až do 7 mesiaca že je to na 90% dievča a potom trošku postlačal ultrazvukom brucho a hop vyskočil pindík. Takže kým neuvidí naozaj mužské pohlavie aj on môže len hádať. Ak na tom tak záleží choďte na 3D.

hellen94
autor
17. máj 2024

@3petka vďaka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre