Ahojte, len čisto zo zvedavosti by som sa chcela opýtať, bola som na ultrazvuku kde mi dr. Povedal že to vyzerá na dievčatko ale nie je to na 100% no potom som si lepšie pozrela fotky a neviem či to je nejaká iná časť tela ale čo to tam je a či vôbec to je pohlavie ale toto som tam zbadala. 🙈
@michmich1505 prosim ta a kde by ti plod mal taky velky pipik skoro ako hlavicku? 🤦♀️ tam je tak maximalne nozicka....
@tessa2299 myslím to malé….keby mal taký veľký ako hlavu tak tak fuu 🥳😀 to veľké je nožička ano
@michmich1505 to moze byt aj pupocnik. Mne si v 16tt doktorka zmylila pupocnik s pipikom 😀 a v 20tt uz kavove zrnko bolo vidno 😀
@michmich1505 neukazuje 🖕😂 ci sa mi to zdá
A co to bolo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no neviem ale ak mne lekar (ktory uz asi videl podstatne viac ultrazvukov ako ja) povie, ze to vyzera na dievcatko skor by som verila jemu ako tomu, co ja vidim/nevidim na fotke a pripadne pockala kym mi povie na 100% 🤷♀️ ale teda ja som nevidela, ze je to chlapec ani ked mi lekar ukazoval, ze vidite tu 😁