Pohlavie na sone

11. máj 2023

Ahojte. Som v 20. Týždni a dnes mi doktor povedal, ze vidi dievcatko no este si to skontroluje buduci mesiac, pretoze sa stáva že chlapcom neskôr zostupia semenníky. Mate s tým niektora skúsenost ze sa z dievky vyklul nakoniec chalan? Vdaka.

mamelka
11. máj 2023

Ano. @poisonblu že? Čakala si dievča a pri pôrode zrazu chlapec

mima1608
11. máj 2023

Známej tvrdili až do 9. mesiaca, že bude dievča a nakoniec porodila chlapca 😅 ale aspoň nám predala krásny ružový kočík pre našu princeznú 🫣

jaskolka
11. máj 2023

Ano. Z dievčaťa "sa stane" skôr chlapec, ako opačne. U chlapcov práveže obvykle skôr vidno "výbavu" ale tak závisi aj od ich polohy, kvality usg prístroja a v neposlednom rade aj skúsenosti lekára.
Kamoške sa to stalo, cely čas v poradni že to bude dievča. Tešila sa, vybraté dievčenské meno a odrazu v poradni v nemocnici už tesne pred pôrodom jej primár zahlásil, že to bude chlapec. Skoro spadla tam z lehátka 😆😆. No a áno, má chlapca. Tri mesiace nosil len ružovú a vozil sa v kvietkovanom kočíku. Nechcelo sa jej už kupovať nové veci

nikus93
11. máj 2023

No u mna asi do toho 23tt to bolo stale ze zatial je to dievcatko

poisonblu
11. máj 2023

@mamelka ano 😁

ja som az na sale po porode zistila, ze je to chlapec.. ale tak vnutorne som tusila, ze to bude chalan, mne sa to aj snivalo (v sne som porodila Tomasa).. a mam syna Tomasa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre