Ahojte..Chcela by som vediet čo znamena v tehu knižke ak mam napisane pohlavie 2...Dakujem za odpoved....
Tak asi chlapček, ženy sú jednotky, ha ha 😉 Ale nie, neviem. Veď zavolaj do ambulancie a máš to jasné.
Manžel bol vtedy somnou a on nechcel vediet no ani ja...Ale uz som zmenila nazor...chccceeemmm to vediet..no asi zajtra mu brknem... 🙂
Aká dvojka? Aká som ja dvojka? Dúfam, že to nie je dvojka...........
No ja by som bola veeelmi rada keby to bol chlapček...Už mam dve dievčatka...
chlapček by to mal byť
mne raz hovorila svgrina,ze mala v knizke II a ze jej znama hovorila ze je to chlapec,aj tak bolo (pred 22 rokmi)
ešte že tak. Vďaka Bohu.
ženy tak držte pršteky aby to bol chlapček,ale hlavne nech to bude zdravučke 🙂
Tak dnes mi lekar na to povedal len tolko ...Len králi maju tri dievčata...takže dievčatko 🙂
@sofijecka a si si istá že tým myslel dievčatko? dalo by sa to pochopiť aj inak 🙂
Urcite dievcatko.Pytala som sa aj znamej..mame toho isteho lekara...1 chlapcek 2 dievcatko
@sofijecka si trošku sklamaná, že? Ja to poznám, aj my sme kráľovská rodina 😀 ale hlavne nech je zdravé. My teraz čakáme štvrté bábo, no dúfam že už to s tým synkom vyjde konečne. Inak ja by som najmladšiu dcéru nnedala za nijakého chalaniska
No manzel to zobral ovela lepsie ako ja..Vysla aj neaka ta slzicka..Ale uz je dobre.Predychala som a uz sa neviem dockat malej princeznicky...Presne nech budu zdravucke tie nase dievcatka 🙂
Ahojte, ja som doteraz bola presvedčená o tom, že čakáme chlapčeka. A včera pri ultrazvuku pán doktor prezradil, že to vyzerá na holku
ja som si nikdy v knizke ziadne cislo nevsimla, ....ale vediet som to chcela ...a kedze sa mala nikdy nechcela poriadne ukazat tak len podla nejakej kosticky ci coho mi 5 lekari nezavisle od seba povedali ze to asi vyzera na dievca...ze chlapci to tam maju inak aj ked to nie je poriadne vidiet....raz mi kolega v praci povedal len spravny chlapi vedia spravit tri baby po sebe.... 😉
@iwka242 To isté mám v knižke ja 🙂 A asi viem, ku ktorému Dr. chodíš 🙂 Mne potvrdil Dr. dievčatko. Ak je to ten istý (NR), tak ten ti povie pohlavie až v 30. TT na sone, dovtedy sa vyjadruje veľmi neurčito, iba že pravdepodobne to je... Tiež tam mám V a neviem či a, g, nejaké nečitateľné písmeno. Tuším Va.
@petronela1985 možem napísať sukromnu spravu ? 🙂
@iwka242 Jasnéééé
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a nie to skôr tento znak, len to lekár napísal tak nemotorne, že to vyzerá ako "dvojka"? 🙂