Pohlavie bábätka z krvi

naty_10
15. mar 2024

Pekný piatkový večer,
neviem či sa to zrovna sem hodí, ale v inej skupine som nedostala odpoveď. Chcela by som sa spýtať, či neviete kde v Nitre alebo okolí a za akú sumu sa dá spraviť test na pohlavie bábätka z krvi? Vopred ďakujem za každú odpoveď ☺️

henikap123
16. mar 2024

@naty_10 neviem či ti pomôžem. Ale ja kebyže som z Nitry a chcem ísť na to tak je oficiálna stránka babygen.sk tak sa vola ten test na zistenie pohlavia, tam je zoznam lekárov ktorí to robia. Našla by som si všetkých z Nitry, sú tam aj veľké gynekologicke ambulancie a zavolala by som tam či si to viem dať u nich urobiť (volala by som najprv do veľkých gynekologických centier). Oni majú z toho zisk že robia jednotlivé testy od rôznych firiem.

V mojej ambulancii Koch v Bratislave stojí 120 eur. Keď som si u nich dávala robiť trisomy testy, mala som pocit že zoberú hocikoho (ale to by trebalo overiť na recepcii), stačilo na recepcii povedať že chcem ten test, vyšla sestrička zobrala krv a povedala že kedy mám volať ktorému doktorovi a dala mi tam jeho pečiatku. Podľa mna aj inde to bude tak fungovať.

naty_10
autor
16. mar 2024

@henikap123 ďakujem za tvoju radu ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre