Pohlavie bábätka z foto ultrazvuku

barbyy987
19. nov 2018

Takze maminky uz som tu dala temu pohlavie dnes som bola na utz no nechcela povedat este .ja sok prvorodicka no vy ste tu skusenejsie.tam kde je ta sipka hviezdicka na pravo v strede to je pohlavie. Len ake podla vas 🙏dakujem

3petka
19. nov 2018

@barbyy987 ak ti to nevie povedať Dr tak mi to z tejto machule naozaj nezistime

seva22
19. nov 2018

Mna picne!!! Zase dalsia, co si mysli, ze sme tu vsetky gynekologicky/vestice...aj keby som mala 20 deti tak z tejto fotky nic nevycitam!!!pockaj si tak ako ja do 22 tyzdna...neboj sa,prezijes to, ja som zivy dokaz toho, ze sa to da vydrzat

barbyy987
autor
19. nov 2018

@seva22 dakujem 😊

beky1813
19. nov 2018

Uz zase? Min. jednu takuto diskusiu si uz zakladala, ja mam pocit, ze sa zas niekto nudi

barbyy987
autor
19. nov 2018

@beky1813 ano zakladala bola som na dalsej poradni a mam dalsiu fotku tak som sem dala lebo som naozaj nedockava je tu vela mamiciek co by mohli nieco vediet ale asi si ozaj pockam

zabka1611
19. nov 2018

@barbyy987 z takejto fotky ti ani profik nic nezisti. Ved je to rozmazane.

barbyy987
autor
19. nov 2018

@zabka1611 no mam iba hentu jednu neviem ani ja

zabka1611
19. nov 2018

@barbyy987 a v kolkom tyzdni si? V blogu mas 26ty,ale to uz by malo byt vidiet...

zuzipolo
19. nov 2018

@barbyy987 naozaj je hlúposť sa to tu pýtať..za chvíľku sa dozvieš aké pohlavie to je,osobne by som neverila tomu čo by mi tu povedali,že to je .ani keby mi desať žien napísalo,že je to napr. dievča..za chvíľu to budeš vedieť takmer na istotu,radšej sa zabávajú vyberaním mien atď...

fionahope
19. nov 2018

Ak to není vidieť tak to bude dievča.

gasinka1983
19. nov 2018

Podla mna na 50%chlapec a na 50% dievca....ina moznosť nieje😉😯

zabka1611
19. nov 2018

@fionahope zalezi, z akeho uhla sa na to doktor dival. Lebo napr. Moj stale kukal len zospodu medzi nozky a cele tehu hovoril,ze dievca. Lenze bola som na 3D a tam sa lekarka pozerala na dietatko z hora a maly mal vajka este stale na brusku, az ku koncu tehotenstva mu pekne "upadli" na spravne miesto. A presne hovorila,ze mnohokrat sa lekari pozeraju LEN medzi nozky a preto sa seknu v pohlavi...🙂

barbyy987
autor
19. nov 2018

@zabka1611 jasne rozumiem ano to je pravda mne stale nevie povedat nevidela nejako kukala 15minut a dostala sa presne medzi nozky a hovori toto tu by malo byt pohlavie ale nic tam netrcalo s takeho uhla .no ved uvidime len clovek sa tesi ved to poznate uz by som najradsej hned vedela 😊

brona235
19. nov 2018

@barbyy987 daj si do pohara sodu bikarbonu asi tak 1-2 cm. Rano nacikaj do pohara a nalej na tu sodu. Ak vysumi( vypeni ) tak to je chlapec. Ak to bude bez reakcie rak dievcatko... to je stary babsky recept na zistenie pohlavia... mne vysiel pri vsetkych troch tetoch. 😉

brona235
19. nov 2018

*detoch

lula313
19. nov 2018

@barbyy987 si v 26tt? Prečo si nebola na veľkom morfologickom ultrazvuku? Tam by Ti povedali.

evalin88
19. nov 2018

Ved este vydrz. Urcite ti to povedia na vysetreni. My sme boli na morfo usg. A doktor len tak.. viete ze bude chlapec vsak ?? A my sme ho 5 mesiacov volali Lucia. Tak nas doktor vysmial a ako dokaz nam vytlacil zvacseninu synovho pohlavneho organu. Mam to odlozene medzi snimkami z usg.. 🤣🤣🤣

barbyy987
autor
19. nov 2018

@evalin88 dakujem pekne ste zlata 😊

silvia610
19. nov 2018

Ja by som počkala do porodu tam je 100% istota ked ti povedia čo to je.. osobna skusenost.. podla 2 lekarov a usg sme mali mat dievčatko a čuduj sa svete je to chlapino jak svet (3r) a nedala by som ho za nic na svete

asia83
19. nov 2018

Veď ju tu hneď neukameňujte, len je zvedavá. Aj ja som bola, strašne. Všetci mi hovorili, že to bude chlapec, no ja som cítila, že dievča. Mala som šťastie, ze v 20. týždni, keď sa robí sono, malá sa akurát otáčala a krásne som aj ja videla, že to bude dievča. Ja toto vidím na chlapca.

dzulli1980
19. nov 2018

@barbyy987 Ja som nevedela pohlavie do konca 28. týždňa ... sme sa smiali, že to bude určite dievča, keď sa hanbí a nechce ukázať 🙂 ... a fakt aj je ... ešte vydrž, hlavne, aby bolo maličké zdravé.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre