Ahojte dievčatá dnes som bola na poradni ( 21tt) a povedal mi lekár že na 90% by to malo byť dievčatko, stalo sa niektorej z vás že sa " stal " ešte chlapec z dievčatka? 😂😂 . My sme s priateľom túžili veľmi po dievčatku tak preto ma to zaujíma či môžem už kupovať nejaké tie ružové veci ♥️😂 alebo mám ešte počkať 😱
@christin1280 ja by som ešte radšej počkala 🙂 ale ak sa chceš potešiť tak sú aj kadejaké iné farby 🙂🙂 jednej známej stále hovorili dievčatko, porodila chlapca, ktorý šiel domov v ružovom oblečienku 😅
@susedka211 to bol aj moj pripad 🙂hadala som sa s lekarom, ktory mi tvrdil, ze sikovne dievcatko (doma som mala 2 sikovbne dievcatka) a dr. povedal, aby som mu toho "chlapceka" prisla ukazat....tak s manzelom robno z porodnice za nim - nasmiali sme sa 🙂
Ja mam tiez zo 100% dievcatka (dakom 25tt) napokon doma chlapceka 😊 Tiez, ked nam dr. povedal, ze to bude dievcatko, tak som sa rozplakala od stastia a muza som snad stastnejsieho nevidela 🤣
kamarátke tvrdil doktor asi do 7.-8. mesiaca, že to bude dievčatko a nakoniec má ďalšieho chlapčeka 🙂
@janedoe ešte ze chlapček je vždy istý, že to sa už nedá zmeniť na dievčatko 😅
@susedka211 to je pravda 😊 Aj keeeeeed. Znamej povedali najskor chlapceka, potom dievcatko a napokon to bol chlapcek 😊
Kludne kup par ruzovych veci nechaj na nich este vysacky ked by bol pipik tak darujes nejakej kamoske ci rodine. Len cenu odlepiš.
@janedoe no veľmi ste ma nepotešili😱 ... Hádam že na 4D uvidia viac . Chystám sa v januári
@christin1280 naše dievčatko sa vola Damián a bude mať o týždeň 15 rokov🤗🤷♀️
môže sa zmýliť....susedka všetko nakúpené pre chlapca a z pôrodnice prišla so slečnou... Slečna potom mala tmavomodrý kočík.... 😉
Ahoj. Mne teraz v 20 týždni povedal že dievča a dnes o 5 dni na morfo jasný chlapec 🙂 a teda aj mi vravela že niekedy ani 3D ani 4D nie je jasne.
V 15 tt povedala na 80% dievča na 3D v 28tt to bolo 1000% dievca keďže tak krásne sedela že mi jej pohlavné organy ukazoval😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Ak je to na 90% si myslím ze by to tak malo ostať 😍
@christin1280 ano.. dost dlho to bolo na 90% dievcatko. A v 8.mesiaci sa konecne ukazal pipik. Ja som aj mala.pocit na chlapca, nejak to.info o dievcatku som.nebrala.vazne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@christin1280 z dievčatka sa chlapec ešte môže stať, teoreticky mu tam akoze dorastie niečo co tam predtym nebolo vidieť. Opačne, teda z chlapca sa uz dievča nestane, ten pipik co tam na sone vidno, uz nezmizne. Takto volako mi to dr vysvetlil 😀 prajem vám aby sa to uz nezmenilo a hlavne nech je zdravé 💟