Pohlavie bábätka v 21. týždni

christin1280
21. dec 2020

Ahojte dievčatá dnes som bola na poradni ( 21tt) a povedal mi lekár že na 90% by to malo byť dievčatko, stalo sa niektorej z vás že sa " stal " ešte chlapec z dievčatka? 😂😂 . My sme s priateľom túžili veľmi po dievčatku tak preto ma to zaujíma či môžem už kupovať nejaké tie ružové veci ♥️😂 alebo mám ešte počkať 😱

nikpa
21. dec 2020

@christin1280 z dievčatka sa chlapec ešte môže stať, teoreticky mu tam akoze dorastie niečo co tam predtym nebolo vidieť. Opačne, teda z chlapca sa uz dievča nestane, ten pipik co tam na sone vidno, uz nezmizne. Takto volako mi to dr vysvetlil 😀 prajem vám aby sa to uz nezmenilo a hlavne nech je zdravé 💟

susedka211
21. dec 2020

@christin1280 ja by som ešte radšej počkala 🙂 ale ak sa chceš potešiť tak sú aj kadejaké iné farby 🙂🙂 jednej známej stále hovorili dievčatko, porodila chlapca, ktorý šiel domov v ružovom oblečienku 😅

birika
21. dec 2020

@susedka211 to bol aj moj pripad 🙂hadala som sa s lekarom, ktory mi tvrdil, ze sikovne dievcatko (doma som mala 2 sikovbne dievcatka) a dr. povedal, aby som mu toho "chlapceka" prisla ukazat....tak s manzelom robno z porodnice za nim - nasmiali sme sa 🙂

janedoe
21. dec 2020

Ja mam tiez zo 100% dievcatka (dakom 25tt) napokon doma chlapceka 😊 Tiez, ked nam dr. povedal, ze to bude dievcatko, tak som sa rozplakala od stastia a muza som snad stastnejsieho nevidela 🤣

ferret95
21. dec 2020

kamarátke tvrdil doktor asi do 7.-8. mesiaca, že to bude dievčatko a nakoniec má ďalšieho chlapčeka 🙂

susedka211
21. dec 2020

@janedoe ešte ze chlapček je vždy istý, že to sa už nedá zmeniť na dievčatko 😅

janedoe
21. dec 2020

@susedka211 to je pravda 😊 Aj keeeeeed. Znamej povedali najskor chlapceka, potom dievcatko a napokon to bol chlapcek 😊

miadi
21. dec 2020

Kludne kup par ruzovych veci nechaj na nich este vysacky ked by bol pipik tak darujes nejakej kamoske ci rodine. Len cenu odlepiš.

christin1280
autor
21. dec 2020

@janedoe no veľmi ste ma nepotešili😱 ... Hádam že na 4D uvidia viac . Chystám sa v januári

eriksonka1234
21. dec 2020

@christin1280 naše dievčatko sa vola Damián a bude mať o týždeň 15 rokov🤗🤷‍♀️

deti95060810
21. dec 2020

môže sa zmýliť....susedka všetko nakúpené pre chlapca a z pôrodnice prišla so slečnou... Slečna potom mala tmavomodrý kočík.... 😉

staskast
22. dec 2020

Ahoj. Mne teraz v 20 týždni povedal že dievča a dnes o 5 dni na morfo jasný chlapec 🙂 a teda aj mi vravela že niekedy ani 3D ani 4D nie je jasne.

hennyinnsbruck
22. dec 2020

V 15 tt povedala na 80% dievča na 3D v 28tt to bolo 1000% dievca keďže tak krásne sedela že mi jej pohlavné organy ukazoval😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Ak je to na 90% si myslím ze by to tak malo ostať 😍

siska53
22. dec 2020

@christin1280 ano.. dost dlho to bolo na 90% dievcatko. A v 8.mesiaci sa konecne ukazal pipik. Ja som aj mala.pocit na chlapca, nejak to.info o dievcatku som.nebrala.vazne.

neexistujuca22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre