Ahojte, som v 16 tt. Dnes som bola na ultrazvuku a pýtala som sa gynekologičky či mi už vie povedať pohlavie. Niečo tam "trčalo" vraj to bude asi chlapec, ale nevedela to posúdiť na 100% lebo to bolo ešte maličké. Preto by ma zaujímali vaše skúsenosti či je možné, že to bude nakoniec dievčatko? Ďakujem 🙂
Samozrejme, že je najdôležitejšie aby bolo zdravé..len som sa spýtala..
jasne ze to moze byt stale dievca, niekomu sa pomylia este aj v 30 tyzdni 🙂 ale asi sa skor priprav na toho chlapca zas nepomylia sa kazdej ale aspon by si mala krasne prekvapko keby ano 🙂
Vsetko je mozne, aj lekari su len ludia a mozu sa pomylit v tomto smere. Pockaj na dalsi ultrazvuk a tes sa ze je vsetko ok
Samozrejme ze je mozne ze to bude dievcatko... Myslis ze v 16tt ti urcite na 100percent nepovie co to bude.... Do porodu nic nieje iste ;) Neries taketo hluposti, ries ci je babo zdrave... Skor ci neskor zistis akeho bude pohlavia
ja som bola na vyšetrení v 12 tt a už vtedy mi s istotou vedeli povedať pohlavie ale nie na základe viditeľného pohlavia, ale na základe kostičiek tam je úspešnosť 100% 🙂 aspoň v ich prípade 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Boze...