Ahojte baby,
Som v 13 TT tehotenstva chcela som sa opýtať kedy vám doktor povedal pohlavie bábätka,, alebo či ste mali nejaký zmysel pripadne príznaky co to bude 😊 mojej svagrinej povedali už v 12tt že to bude chlapec, nám ešte stále nič 🙈 tak čakáme
@lusittagi juj tak to si asi ešte počkáme 😂 máš aj nejaké tušenie že čo by to mohlo byt alebo ti to je jedno 🙂
Pvy syn - do 35tt tvrdili, ze to je dievca, v 37tt chlapec
Druhy syn - v 13tt sme vedeli, ze to je chlapec
Prvy krat tusim v 16tt... Potom na pohotovosti v 18tt a na morfosone v 20tt... A sedelo uz to co povedali na prvy krat...
Tak to by som asi zavčasu už chcela vedieť 🙈keď som taka nedočkava juj
Z krvi sa da zistit uz teraz. Za 80 eciek tusim...
Ja netuším absolútne, je to moje prvé. Podľa príznakov to tiež neviem určiť a v podstate mi to je jedno. Rada by som to vedela, aby som mohla postupne nejaké veci kupovať, tak pevne verím, že sa nám odhalí :D
@lusittagi no ved práve že aj my čakáme prvé a už ma chytá mánia nakupovania 😂
Ja som bola v 19tt na sono... A nechcelo sa ukázať, o týždeň idem znovu, tak som zvedavá
V 12tt ukázal hneď pipika🙄genetika o týždeň to potvrdila... Nifty testy. Dalsie usg rovnako
Co viem od kamarátok, čo majú deti, tak pri chlapcoch im povedali okolo 13-15 týždňa, vraj je to u chlapca vidno skor"gulky"🙂. Pri dievčatku skoro každej bolo až v takom 16 a ďalšom týždni vidno. Jednej kamoške dokonca tvrdili, že určite to bude chlapec, že vidno pipik, už vybrali meno, kúpili modry kočík a asi mesiac pred pôrodom, keď šla už na tu poradňu do pôrodnice, tam jej doktorka robí Sono a zovialne prehodí "tak u nás porodime to krásne dievčatko" 😃. Jednoznačne bola "ciarocka" a áno, narodila sa dcérka. Čiže asi ani super prístroje nie sú 100%
v 13tt uz ukazoval pipika 😅
My sme hneď povedali, že to bude chlapec a pred týždňom, teda ked som bola v 16 tt mi to aj doktor potvrdil. Môj gynekológ mi povedal, že to mi bude vedieť povedať až v piatom mesiaci, že to sa skôr nedá 🤦🏻♀️ bola som u druhého na normálnom sone aj na 3D a povedal a ukázal mi to hneď
My z nifty testu v 12tt , genetiku clovek neodrbka. Z usg to bolo jasne v 17tt , to sa ukazal tak, ze este aj doktor to obdivoval. To je tak, ked uz viete z niecoho ineho tak sa to zrovna ukaze velmi skoro. V 14tt ked sme na prvom screeningu povedali, ze to bude podla genetiky chlapec, tak sa priklonil k tomu aj na usg. Ale ze este by si to ako tvrdit nedovolil. Keby teda nemame to info z toho testu. A v 24tt na morfo to bolo paradne vidiet, to checkli cely podvozok.
Tak baby podľa toho čo čítam sa asi chlapci skôr ukazujú som zvedavá teda kedy sa to naše ukáže ♥️
V 13tt mi povedal gynekológ, že to vyzerá na chlapca, na 100% mi to potvrdili až v 30tt, nakoľko je to hula tanečník a vždy nohy prekrížené. 😄 Do dnes nemáme ani poriadnu 3D fotku, nechce sa fotiť, furt sa hýbe. 👶🏻😊
Ja som sa dozvedela až v 20tt, čo to bude 🙂 lebo v 16tt sa nechcelo ukázať, malo tam nožičky
Myslim ze som bola 19,20 tt neviem presne😀 ale povedal že baba a zatial je to stale baba a uz som v 8m, takže tak ja som to citila hned ako som otehotnela ze to bude dievčatko gyn mi to iba potvrdil❤
ja som v 22t a stale neviem :D na morfo sa schovaval 😨
Ahoj, mne povedal dnes doktor, že na 80% je to chlapec podľa 3D sona a som 13+1tt 😁
@denullllka tak predsa asi ti chlapci sa skôr ukazujú 😂
Áno, keď je chlapec sa spraví taký neviem to napisat, ani nie pipik ešte ale taký výbežok, ktorý skúsený doktor môže vidieť na sone 😂😂 tak nám povedal dnes tak
Pri prvom synovy v 18 týždni a terazv 15 týždni tiež chlapec,😊
Pri dcére si nepamätám, ale teraz na sone v 13.tt mi nechceli povedať, že vraj nebolo vidno, vidno bolo až v 20.tt na morfo sone. Ale mala som aj kolegyňu, ktorá do pôrodu nevedela, lebo vždy zakrývalo.
Mne tiež povedal dr už tuším v 11-12 týždni, že to bude chlapec a potom v 22tt to potvrdil
Mne to oznámili prvýkrát až v 6 mesiaci na sone. Pri druhom sa asi necháme prekvapiť až keď sa narodí 🙂
Ja som nevedela do 20tt,raz videl lekár chlapec, potom dievča,nebol si istý..v 20tt mi povedal až MUDr.Grochal chlapceka,no od začiatku som to nejak tušila❤️
ono zvacsa okolo toho 2O tyzdna ale tak niekomu sa postasti aj skor. budes si musiet na to kazdopadne este pockat
Ahoj ja som v 19tt a pohlavie nevieme, keď sme boli na sono v 13tt tak doktor nevidel dobre preto radšej nevravel.
Ale veľa kočiek zo skupinky vedeli už v 13tt 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja končím 18tt a stále nevieme, dr. nevedela 2x povedať, tak sa spolieham na morfologický utz 🙂