Ahojte , skúšali ste to niekto ? manžel mi tvrdí , že keď priloží ucho dole k bábätku , tak počuje nejaké zvuky ako keby bol pod vodou a cosi sa tam riadne hmýrilo a keď skúsi zas inokedy tak počuje len zvuk ako keby je pod vodou ale keďže asi spinká nič nepočuje len jemnucke zvuky 🫣 Mňa by len zaujímalo či to je možné a či ste to niektoré skúšali
som 15tt
V 15.týždni podľa mňa vysoko nepravdepodobné. Ty sama začneš cítiť pohyby až okolo 18.týždňa. Podľa mňa je ešte skoro na to, aby niečo počul.
Podla mna su to tvoje organy co pocuje, to babo nebude pocut ani v deviatom mesiaci.
Ale pekne, ze sa tesi
Ano, pocuje to, co budes pocut aj ty u neho - peristaltiku.
No nie, v 15 tt fakt nic ine nepocuje a nic ine nebude ani pocut, akoze co vlastne ocakavate, ze by mohol pocut? Ake zvuky?
Počuje tvoje orgány, plyny, presun krvi atď. Ale nechala by som ho v omyle, je to pekné keď sa chlap zaujíma.
Nechaj ho. Nech sa teší. Bábo určite nepočuje.
@koniarova ja som mu to vravela , ale on je presvedčený , že ho počuje stále sa mu prihovára , rozpráva sa s ním viac ako so mnou 🫣
Pochybujem že by tak niečo počul. Však je tam kopec vrstiev a babo je ešte malé. Sú to tvoje čreva max.
Ale ved to je mile, on ho nemusi pocut, babo ho pocut bude, ale o dost neskor
@koniarova mám ho , ale nechcem ho zbytočne používať
@koniarova raz som čítala , že to je zle , raz , že to neškodí .. takže sama neviem uz
Škodí to v ranných štádiách lebo to odbieha plodivú vodu. Preto by sa mal používať az od 16tt. Inak to nerobí nic. Toto mi povedala moja gynekologička. Ja mam dopler, ten mi ukazuje aj tep kolko ma mala. Ale zacala som používať az tak v 20tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pýtala som sa ho, či to nie sú náhodou moje čreva /travenie a povedal, že to sú úplne odlišne zvuky